Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amidaaaa

macho z siłowni czy facet z ksiazka którego bys wolała???

Polecane posty

Gość any any
rozumiem ze prymitywnym zalozeniem pytania jest: facet na siłowni - imbecyl, facet z ksiazką - nieatrakcyjny cherlak lub grubas:o

ja nie doczytałam się żadnych założeń zwykła alternatywa rozłączna : masz do wyboru czarną mini albo czerwoną maksi, którą wybierasz? zakładasz, że nie ma czerwonych mini?

Gość przejdzie jak spotkasz
ksiazki, intelekt jest najbardziej sexi :P cialo fajne, ale na drugim miejscu, nie ma to jak inteligencja

Gość do zolza jakich malo
zalezy w jakim celu? rozwazasz pojscie z kims do lozka dla samego seksu? bo wtedy jak wiadomo glownie wyglad sie liczy

Gość hoohoo
czyli odpowiedz inteligent korzystajacy z siłowni jest sluszna?;)

Gość napruta
Szczyt siłownianej inteligencji: Andrzej Gołota

hoohoo dla mnie tak, ale bez przegiec silowych ;-) ale ja od zawsze mam mega slabosc do inteligentnych mezczyzn, a jak jeszcze do tego fajnie cialo, to juz w ogole :P

jeśli miałabym wybrać partnera na sobotni wieczór lub kogoś do luźnego spotykania się na zasadzie zapchaj dziury - wybrałabym ładniejszego :) "czyli odpowiedz inteligent korzystajacy z siłowni jest sluszna?" w przypadku alternatywy łącznej - tak rozłącznej- nie a chyba o rozłączną chodzi Autorce :)

nie uznaje luznych zwiazkow :P a inteligancje jest mega pociagajaca, do tego fajne cialko i odlot pewny :P

Gość wszystkie chca inteligentow
a prowadzaja sie z karkami co nawet matury nie maja

zolza dokladnie to sex-uklad :P nigdy nie bylam i nie bede z nieinteligentnym mezczyzna :P

Gość kobieta ktora idzie na
seks uklad, a na dodatek z jakims tepym osilkiem nie szanuje sie

nie koniecznie seks, Świntuszku :) a ja byłam z dwoma [po niecałym miesiącu aż] co prawda nie analfabeci, młodzi przedsiębiorcy , ale giętki umysł równie nieosiągalny co pojawienie się mlecznego biustu nad kaloryferem brzusznym było wesoło :D ale widoki piękne . . . i twierdzę, że wszystkiego warto spróbować, co nie jest karalne i sprzeczne z zasadami współżycia społecznego doświadczenia uczą i miło radośnie wspominać :)

Gość luigi
facet czytajacy ksiazke na silowni? :D to student chodzacy z przymusu panstwowego na wf (na I roku), ktory uczy sie na silowni do egzaminow, (bo inne terminy mu nie pasuja ;p, akurat wtedy jest czas wolny) ciao

Gość do zolza jakich malo
widoki piekne? czyli oni nago? podobno spalas tylko z dwoma facetami, ciekawe co robilas z kolesiami w tamtych zwiazkach, pewnie sam oral byl

Gość any any
zolza. czyli jednak przyjmujesz zalozenie ze na silowni nie moze byc inteligentów:classic_cool:

Gość a studenci AWF
?

Zboczuszki :) młodzieńka byłam, nastolatka, a tutaj mi wyskakiwać z takimi ekscesami... Zbereźnicy, no no no diabełek nocą kusi :) normalnie - lato, woda, słońce, kąpielówki, opalone wysportowane ciało jeden przypadał chyba na czas wakacji, a drugi jakoś majowo-czerwcowy coś koło tego że też dopiero teraz potrafię docenić w pełni uroki tamtych widoków nie wierzę, że leżąc na plaży nie patrzycie na ciała gatunku wrrrr

studenci AWF jak najbardziej:-)

pewnie ze mozna sie ogladac za fajnymi ciastkami :P jednak na zwiazek to za malo :P

"czyli jednak przyjmujesz zalozenie ze na silowni nie moze byc inteligentów" a mogą być one more time: pytając, co wybierasz: kwaśne jabłko albo żółtą gruszkę, nie negujesz istnienia słodkich jabłek ani zielonych gruszek, a tylko pytasz o wybór w sytuacji, kiedy masz tylko taką alternatywę

zdecydowanie zwiazek bez slubu :P

Gość
he nonsens ! ja cenie siebie swój czas i uczucia i nigdy nie rezygnowałam z niczego zawsze mialam i mam mężczyznę wyksztalconego, intelgentnego, ciekawego świata, przystojnego, zadanego, z poczuiem humoru i... chodzi na siłownie hehe ale tez biega :P to go usprawiedliwia :P ale jak miło porozmawiac o najnowszych doniesieniach iżynierii genetycznej z policzkiem opartym na jego opalonej gładkiej umięśnionej klatce piersiowej ... i kto powiedział że nie można mieć wszystieg :P

Gość any any
wiem, ze moga byc czyli jak tam sie chcesz mądrzyć ze a. łaczna:P niemniej wyraznie w tym pytaniu przyjmujesz ze opcje ksiazka i silownia sie wykluczaja czyli a. rozlaczna:classic_cool:

sucz dobrze prawi :P nie ma co sie zadawalac polsrodkami :P

Gość
każdy ma to na co sam uzna że zasługuje ( stylistyka moich wypowiedzi czasem mnie przytłacza :P)

Gość smierdziel
a no wlasnie, masz to na co sie godzisz pomijam fakt, ze na silownie nie chodza tylko ludzie ktorzy maja 140 w klacie i wpieprzaja odzywki, sa tez tacy co chodza dla przyjemnosci i utrzymania kondycji