Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amidaaaa

macho z siłowni czy facet z ksiazka którego bys wolała???

Polecane posty

'pomijam fakt, ze na silownie nie chodza tylko ludzie ktorzy maja 140 w klacie i wpieprzaja odzywki, sa tez tacy co chodza dla przyjemnosci i utrzymania kondycji' zgadzam się mój kolega o wzroście 170 cm na koturnach i wadze 60 kg z plecakiem książek też chodził swego czasu na siłownię i szybciej spotkasz na siłowni kogoś inteligentnego [ale i tak bardziej cherlawego od pozostałych], niż w bibliotece karka :)

Gość
własnie moje kochnie nie wygląda jak jakiś kark w dresie jest tylko kiedy trenuje heh kto jeszcze sugeuje się takimi stereotypami ? moim zdaniem własnie świadomi tego jak wazna jest dbałośc o formę i kondycje ludzie chodza na siłwnie itp a to raczej świadczy o szerszym światopoglądzie ... ja nie byłabym zainteresowana facetem który nie byłby zainteresowany dbaniem o siebie, swoją formę/kondycję w dzisiejszych realiach to raczej sświadczy o swego rodzaju " ograniczeniu" :D

Gość do zołza jakich mało
to ty bardzo porzadna kobieta musisz byc :)

Gość
nie lubię tkiego pisania "kojarza mi sie ... bla bla bla" to tak jakby samemu siebie ograniczać narzucając sobie jakieś durne stereotypy i uogólnienia :/ sorry ale takie moje zdanie :)

to mialo byc humorystycznie,sucz i wez sie tak nie rzucaj:)Nie widze,zebym sie w jakis sposob ograniczala - napisalam przeciez,ze macho nigdy mi sie nie podobali.Tyle:)

Gość
hehe ok spoko ale ja sie nie rzucam :P tak tylko emocje mnie ponosza heh mam PMS :P

skąd biorą się takie generalizacje że jak lubi czytać to musi być cherlawy a jak chodzi na siłownię to debil? W przerwach między seriami też można sobie poczytać książkę :)

Gość boski madrze pisze

Gość kark z siłowni odpada

Gość oczywiscie ksiazka:)

Gość Pan_Banan
Dziewczyny mówią z książką,inteligent, dojrzały, uczuciowy i nie wiem co jeszcze, a jak co do czego do w klubach, pubach i na wakacjach się zapuszają z najglupszymi, pustymi i debilami, którzy dopiero co wyszli z siłki.. spoceni jak swinie i zamiast się wykąpać to tylko wydezodorantowali się :P.. Ładnie to brzmi na forum, ale rzeczywistość jest rzeczywistością, i wychodzi na to że same nie wiecie czego chcecie, więc potem jak was chłopaki oleją nie dziwcie się.

Gość sgff
macho z siłowni czy facet z ksiazka którego bys wolała???" Siłownia to zryty beret po sterydach , książka nie wiadomo czy zarobi kasę

Gość i owies i siano
Inteligentnego i wysportowanego - takiego jak moj :)

Gość jak zwykle wkladacie wszystkic
do jednego wora, moj facet chodzi na silownie regularnie od lat i konczy doktorat - co ma piernik do wiatraka??

Gość Osiłki są pojebane
:O

one wiedzą co chcą . chcą miec dziecko z macho a normalny koles zas ma je wychowac :O

Gość koloa
no własnie, co ma piernik do wiatraka? przestance uogolniac... jak ładna- to na pewno głupia blondynka- no jasne- zero w glowie siłownia- to imbecyle jak okulary na nosie- to na pewno oczytany .....oj ludzie ludzie, szufladkujecie bo tak wam wygodnie

Gość dfgtyhuhgfghjk
ksia zka!