Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONAK23

Te nerwy w ciąży...przykłady

Polecane posty

Gość ONAK23

Jestem w 15 tygodniu ciąży. I zastanawiam się, jak sobie radzicie ze zmiennymi nastrojami w ciąży - i czy w ogóle je macie? U mnie czasem jest tragedia - strasznie łątwo było można mnie rozdrażnić, a potem było mi tak wstyd, że płakałam gdzieś w łazience, że znowu się zdenerwowałam. Mój mąż troszkę się przeraził - stwierdził, że zupełnie mnie w tej ciąży nie poznaje. I znowu kończyło się płaczem:) Teraz jest trochę lepiej. Obiecałam mężowi, że już nie będę się tak denerwować (o ile nie da jakiego konkretnego powodu:) ). I myślę, że już się uda:) Przykłady moich okropnych złości: - bo mąż chodzi za dużo po pokoju, kiedy rozmawia przez telefon - kiedy samochód nie odpalił rano - że to przez niego, bo się upiera przy starym tragicznym gracie itd itd - o naczynia w zlewie - tu już była histeria:P - o wyłączony serial online w internecie - zrobiłeś to specjalnie i foch na pół godziny - bo nie powiedział 3 razy, że smakuje mu pieczeń, a tylko raz - że chciał jechać na narty... i tego można by mnożyć i mnożyć. A teraz jest mi wstyd..... Ale koniec z tym...mam nadzieję:)

mniemaż strasznie wku..wiał np. ze jak wszedł do domu yo za pózno powidzial czesc ( ja juz dostawałm szału :O) ogolnie byłam czasem płaczliwa to zachwile sie smiałam to chyba normalne

Gość ONAK23
Mam nadzieję... bo ja już bym się chyba rozwiodła na jego miejscu:)

:D :D no mój bardzo dzielnie mnie znosił :D:D choc ja sie tez zastanawiałm jakim cudem

niestety znam to a mojemu tez sie nalezy medal ze wytrzymał ze mna w ciazy i nie zwariował co prawda starałam sie kontrolowac ale raz zarzuciłam focha bo spodnie zrobiły sie za małe

Gość nananaana
czy akcja serduszka moze sie zatrzymac po strasznej histerii?

Gość nananananaan
uppppppp

Gość uuuuuuuuuuup
uuuuuuuuuuuuuup

Gość jakiej rady szukasz
nanananan chodzi o skoki cisnienia, jesli przezylas traumatyczna sytuacje to powinnas odwiedzic ginekologa, tu cie nikt przez net nie zbada, umow sie na wizyte