Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustta szklnkaa

Nie cierpie mojego faceta.

Polecane posty

Gość pustta szklnkaa

mam dosc tego beznadziejnego zwiazku.mecze sie w nim, dusze.Facet ktory nie okazuje mi nic, nie wspiera nie pomaga.Ma swoje zycie i sprawy o krorych nie wiem nic.Jestesmy razem ok.roku.A od 2 miesiecy mieszkamy razem.Nic w domu nie robi.Wczoraj powiedzial mi ze mam cos z glowa i powinnam sie leczyc.OK. to pokazalam mu jaka jestem psychiczna.Nie panuje juz nad soba, ciagle go wyzywam od roznych, nie raz uderzylam ale w twarz albo walnelam w plecy.Ciota, leser.

Gość pustta szklnkaa
ale dobrze mnie rznie, wiec szkoda go zostawiac..

Gość pustta szklnnkaa
W łozku jest porazka.Nie ma pojecia jak zrobic zeby kobiecie bylo dobrze/.A facet ma 26 lat.

jak mówią dzieci : dobrze Ci tak :D:D:D:D:D:D Po cholerę sobie takiego wzięłaś??? Psychiczna czy cóś?? :D:D:D:D

Gość no i c ze ma 26 lat i nie umie
umie w łóżku, ale oczywiscie TY MU NIC NIE POWIESZ, prawda? glupia baba, pogadaj znim, powiedz, czego ci potrzeba, on nie jest duc hem swietym. ty za to pewnie umiesz wszystko, nie?:O poza tym skoro taki nieudany zwiazek, to albo z nim pogadaj i powiedz albo zostaw go... on sie pewnie nie domysla, a ty sie zalisz na forum

Gość pustta szklnnkaa
Oczywiscie ze probowalam z nim rozmawiac na tema seksu.Tzn. ja powiedzialam co sprawia mi przyjemnosc a on ze tak nie lubi i nie bedzie robił.Wiec seksu juz niema.Lepszy brak seksu niz byle jaki seks.Przez niego nawet juz nie czuje zadnych potrzeb.Zrobilam sie aseksualna.

Gość wole byc sam do konca zycia
no bo mysli, ze jak ma muszle miedzy krzywymi nogami , to juz jest boginia seksu, hahaha

Gość pustta szklnnkaa
on nie chce sie rozstac.Spakowalam go, kazalam sie mu wyprowadzic a on ze nie.Nie chce mi oddac kluczy od domu.

to teraz o plastka marsz, zanim nastepnego leszcza nabierzesz na swoj potencjal kobiecy.

Gość pustta szklnnkaa
Jak normlany facet moze tak powiedziec do swojej kobiety.Mieszkamy na obrzerzach miasta i do centrum ma ok.25 drogi.Do pracy dojezdza do innego miasta.Po pracy nigdy nie przychodzi do domu odrazu tylko idzie do rodzicow i tam czeka na ojca ktrory wroci z pracy i go podwiezie.Dla niego to jest za daleko tak isc. Gdyby nie to ze mieszkamy razem wogole bysmy sie niewidywali w tyg. i weekendy bo mu sie by nie chcialo do mnie isc.Takiego mam faceta.

moja pani, ja takjw nie bede ronil nad Toba lez.Wyprany jestem z uczuc do plci rzekomo pieknej.Ale dam Ci dobra rade.Wez sie w garsc i podziekuj jak cos Ci nie pasi.A na drugi raz jak znajdziesz takiego odpowiadajacego to go sie trzym.Bo na takich jak ja dzialasz jak plachta byka.

Gość spakuj go i zmien zamki
a zameldowany jest u Ciebie??

a jak mieszkanie Twoje to w ogole nie widze problemu, zmieniasz zamki, wystawiasz walizki i wio.

Gość pustta szklnnkaa
nie ma u mnie meldunku.Musze poczekac na wyplate na zmiane zamka bo brak kasy.

no to git, masz przed sobą góra trzy-cztery dni. i po pasożycie.