Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laluniaaaa

Zostawione dla ex

Polecane posty

Gość Laluniaaaa

Wpisujcie się kobietki, które zostały zostawione przez facetów, bo odezwały się ich byłe partnerki. Jestem właśnie taką porzuconą i nie wiem co robić. Czekać? Dać sobie spokój! Walczyć?

Gość jeśli on kocha ex to
przegrałaś. z miłością NIGDY nie wygrasz.

Gość Laluniaaaa
jego ex okazała się być dziewczyna z Etiopii, którą poznał w Londynie i właśnie wrócił do niej do Londynu, walczyć z nią?

Gość Rems
a jak chcesz z nia walczyc, w kisielu? :D wybral ja. Odpusc.

Gość tisaneeee
nie można walczyć o coś czego już nie ma, wybrał ją, jego wybór, a tobie nie pozostaje nic innego jak się z tym pogodzić

Gość Laluniaaaa
Już raz go zostawiła. Bardzo cierpiał. Twierdził, że to skończone i kocha mnie, a teraz:(

to miej nadzieje ze teraz tez go zostawi a wtedy jak wróci do Ciebie to Ty sie wypniesz dupą na niego tak jak on na Ciebie, czy to nie piękne? :D

chyba ze bedziesz tak głupia ze wrocisz do niego a wtedy on nigdy nie bedzie Cie szanował 🖐️

tak.straci szacunek.i zawsze bedzie mozliwosc ze ona znow wrocí.odejdz swoja droga na zawsze i zyj

zostaw go, to juz nie ma sensu, jestes dla niego odskocznia,on kocha tamta jak sie odezwie ignoruj go, powiedz ze on juz wybrał, TY tez

Gość Laluniaaaa
On nie wie, że ja wiem że ona się do niego odezwała i spotyka się z nią i pisze sms. Zajrzałam do jego tele stąd wiem że coś się kroi. Napisał jej że jest ze mną, a ona ma to gdzieś. Boję się że mnie zostawi dla niej. Czuje się jakbym już była porzuconą. Miał ktoś tak? Co robić?

Gość Było miło....
Ja byłam w takiej sytuacji. Walczyłam i wygrałam. Jesteśmy razem. Nie było łatwo, ale udało mi się pokazać mu, że ona się tylko bawi. Zapytaj go wprost, nie czekaj na rozwój akcji.