Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiiiiietka

Niespłacałam kredytu bank grozi sądem i kosztami rozprawy Co mi grozi

Polecane posty

Gość szykuj się na kicie

Gość lawiny błotne
No jak czym ci grozi> Zapłaceniem kosztów rozprawy, pewnie oddają ta sprawę firmie windykacyjnej, ta sobie też koszta policzy z 2000 zrobi się 10000 a jak nie spłacisz to mogą cię nawet zamknąć.

Gość pustta szklnnkaa
a ile nie splacalas?Ile masz rat nie zaplaconych i po jakim czasie dostalas pismo ze sprawa idze do sadu

ni e róbcie jaj i nie straszcie...najpierw sprawa pójdzie do sadu potem przyjdzie komornik z którym sie dogadasz ze bedziesz mu spłacał np 100 zeta albo mniej miesiecznie a koszta komornika to jakies od 50 do 100 zeta i puki bedzies spałacał bedzie ok a jak nie bedziesz spłacał to komornik przyjdzie i bklei ci telewizor naklejka własnosc prywatna...

Gość zapłać
i nic ci nie grozi prócz odsetek. w najgorszym wypatku komornik wejdzie ci na konto i sam ściągnie należoność.

Czytałam, że już od dłuższego czasu banki nie zajmują się ściąganiem długów, przekazują je firmie windykacyjnej. To właśnie przedstawiciel takiej firmy powinien się z Tobą skontaktować i z nim możesz negocjować spłatę długu. Ale jak to jest w praktyce, nie wiem.