Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debriii

za 1,5h jade na wycinanie pieprzyka- byl ktos? boli?

Polecane posty

Gość debriii

okropnie sie stresuje.. ::(

Gość debriii
rak jest od niewycinania :P

przestan, dostaniesz znieczulenie miejscowe wiec jedyne co poczyjesz to krotkie szczypanie jak sie bedzie pod skora rozchodzil srodek znieczulajacy a potem nic a nic nie zaboli:) mnie rozcinali 3 razy na szyji i to na zywca bo bylo tyle ropy ze znieczulenie gowno pomoglo i zyje;)

Gość debriii
no wlasnie najbardziej sie boje znieczulenia... przypomina mi sie, jak bylam na wyrywaniu zeba i mi igle w dziaslo wbijali... :o myslalam, ze umre z bolu :o

no co Ty nie bój sie i nie stresuj bo to nie potrzebe, bede ci wbijac dokładnie od miejsce pieprzyka i naprawde zaszczypi na 2 sekundy i po sprawie..a gdzie masz ten pieprzyk?

Gość debriii
ech mam nerwice i juz mi slabo jak o tym mysle. i tak najgorzej bede w poczekalni. ostatnio jak wiedzialam, ze beda mi wbijac welflon prawie nie zemdlalam... okropnie sie boje igiel. pieprzyka mam na plecach, kolo kregoslupa przy zapieciu stanika. bede sie troche wstydzic, ale to i tak nic jak mysle o igle

nie myśl o igle, nawet jej nie zobaczysz... położą cie na brzuchu wiec zamkniesz oczy i nawet nie poczujesz kiedy ci ja wbija, dasz rade maleńka, pomyśl teraz o czyms miłym,poczytaj gazetke i nie zamartwiaj sie;)

Gość debriii
dzieki wielkie, wyjde z psem na spacer, moze sie odstresuje ;) jak wroce (o ile...) napisze jak było :D

a po co chesz go usuwać ??? ja też mam w tym miejscu od urodzenia i nic z nim nie robie mam ich zreszta duzo :D

wrocisz wrocisz, cała i zrrowa, założą ci mały szewek, nakleja plaster i bedzie po sprawie;) 3mam kciuki!

Gość ja też miałam
wycinany na plecach w pobliżu zapięcia stanika , nic nie bolało , lekko cię będzie szczypac i tyle , głowa do góry

Gość ja też miałam
ja bym pewnie też tego nie ruszała gdyby nie to że kilka razy zaczepił mi się o zapięcie i samemu wyplatac nie ma jak , o mało tego chujstwa nie urwałam :O:O

Gość debriii
myszka - bo jes spory i zrobil sie ciemny, no i jest na wysokosci zapiecia co moze go podrazniac. i jeszcze tylko dwa pytania: myslicie, ze lepiej pojechac tam bez soczewek, czy z? bo okulary mam zniszczone, a czy mozna miec soczewki to nie wiem :P i czy jutro bedzie mnei cos bolalo? bo jest fajny koncert, a na koncertach wiadomo jak jest ;)

Gość debriii
campari ja sie o wynik nie boje bo wiem, ze to na razie nic groznego (mam dopiero 18 lat i dopiero teraz lekarz kazal mi go usunac ;)) oprocz tego mam jeszcze 3 ktore powinnam usunac, ale to juz kiedy indziej. na razie zobacze jak mi tego zrobia :P bo opinie maja nieprzychylne... :o

derbri, nic nie musisz wyciagac, soczewki moga zostac tam gdzie ich miejsce:P ewentualnie mozesz spytac lekarza czy powinnas je wyjac ale nie wydaje mi sie zeby byla taka potrzeba, nic cie nie bedzie jutro bolec, rane zakleja plasterkiem z opatrunkiem i bedziesz musiała go tylko zmieniac na czysty wiec mozesz isc na koncert:)

Gość debriii
hej ;) jestem już po - sam zabieg byl nieprzyjemny, ale nie bolal. jedynie znieczulenie. ale teraz jak juz znieczulenie puscilo okropnie mnie boli, ledwo co chodze, nie moge sie opierac o nic, a na zdjecie szwow jade za 12 dni. no, ale nie bylo az tak zle ;)

Gość debriii
oby, bo jutro chce troszke chociaz poszalec ;)

Gość nie lez w wannie
w goracej wodzie, najrozsadniej tylko prysznic, szwy sie rozejda jak nie bedziesz uwazac, w moim przypadku tak bylo, zostala blizna

Gość maciekzkranu
a ja mam na twarzy to można wyciąć i się nic nie stanie ?

Gość singuaria
bardzo często złośliwieje siostra koleżanki juz na cmentarzu po czymś takiem po trzech latach od wycięcia zaczęło sie paptać po trzech i tak sie paprało aż wykryli kom. nowotworowe i do piachu 27 lat kobieta

Ja dzisiaj usunełam 2 znamiona; 1 na szyi i na brzuchu duży. Wyglądały jak czerniaki więc się zdecydowałąm. Znieczulenie bardzo bolało. Na szyi nic nie czułam jak wycinali natomiast jak zaczeli na brzuchu to znieczulenie nie pomagało i zaczełam czuć jak mnie rozcinają oraz zszywają. Dramat. Teraz siedzę i umieram z bólu. Może i trzeba to wycinać ale nie będe tego dobrze wspominać. ;/

Gość gość
Trochę odgrzebie temat. Dzisiaj byłam na usunięciu pieprzyka z brzucha i nie bolało.Dostałam zastrzyk i od razu cięli, nie odczekali nawet minuty,ale to nic.Teraz kilka godzin po zabiegu z bólu nie mogę się ruszyć.Bardzo mnie rwie i ciągną szwy. Jakby mi ktoś nóż wbijał w brzuch.Koszmar!

Gość gość
W piątek ide na wyciecie pieprzyka na szyi. Czy znieczulenie na szyi boli? Juz mialam wycinane na łopatce i piersi ale to nie bolalo. Ale teraz mam na szyi do wyciecia i boje sie ze to znieczulenie na szyi bedzie bolalo....pomoze ktos?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Boli zajebiście .. Sam dzisiaj miałem wycinanego na głowie .. Wszystko czułem .. Bul nie do wytrzymania .. Nie słuchaj się ze dostaniesz znieczulenie to nie boli .. Same znieczulenie boli okropnie ..

Gość gość
Boli z***biście .. Sam dzisiaj miałem wycinanego na głowie .. Wszystko czułem .. Bul nie do wytrzymania .. Nie słuchaj się ze dostaniesz znieczulenie to nie boli .. Same znieczulenie boli okropnie ..

Gość gość
A ja miałam usunięte dwa na plecach.sam zabieg bezbolesny,znieczulenia nie czułam ... ale od dwóch dni czuję okropny ból, szwy ciągną, szczypie ...ale ludzie,tu chodzi o życie. Żaden ból nie jest gorszy niż niepewność i strach,że to rąk. Wolałabym żeby wcieli mi to na żywca niż żyć w niepewności lub pluć sobie w brodę, że przez strach jest za późno.

Gość Boję się

Ja tak samo się stresuję ponieważ mam pieprzyka nad ustami i wchodzi mi na czerwień wargową. Boję się że będzie boleć i że zostanie mi blizna.  Najgorsze jest to że panicznie boję się igieł chociaż jestem już prawie dorosła na pobieranie krwi lub szczepionki chodzę z tatą i musi mnie trzymać bo niesamowicie się boję.