Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miła krysia take me on 5131

pieniadze na chorego synka

Polecane posty

moj synek ma 23 lata i jest niezbyt wysoki (167 cm) , nosi okulary,problemy dermatologiczne (trądzik) ma ma wiele kompleksow, nie ma kolegow, ze o kolezankach nie wspomne :( ubolewa nad tym, gdy ogladamy seraiale to sie rzuca, jest agresywny, jest zazdrosny o innych ludzi, o imprezy, randki, jestem biedną rencistka , ale gdyby znalezli sie ludzie dobrej woli - potrzebuje pieniedzy by wynajac, aktorow , ktorzy udawaliby jego kolegow...kto wie...moze kiedys wynajme nawet jakas Panią na jego przyszlosc... czy to rozsadne??

mój synek chce dublowac maciusia w klanie, obawiam sie że to zbyt ryzykowne

Jeśli to prawda co piszesz to uważam, że pomysł z wynajęciem aktorów jest zły. Prawda wyjdzie na jaw prędzej czy później a syn cię znienawidzi. Powinnać dać mu więcej swobody, ma 23 lata, nie jest dzieckiem, pora pomyśleć o samodzielności, pracy itd. Oglądając seriale nie nauczy się życia, a niestety prędzej czy później będzie musiał.

nie wiem...mysle że może na dłuższą mete to faktycznie złe, ale chciałabym żeby nabrał troche rezonu, jak patrze na inne dzieci - chodzą grupkami , chlopcy jezdza na deskorolkach, graja w zespolach, chodza na jakies sporty, a moj syn ciagle w domu! ja też byłam młoda, jezdzilam z rowiesnikami na obozy, bawilismy sie razem, czasem imprezy, alkohol, gra w butelke, karty...a moj syn w ogole nie ma życia :(

Rozumiem, że ci przykro i chciałabys aby czuł się szcześliwy ale nie tędy droga. Popełnilas błedy ktore musz teraznaprawić. Przypuszczam, ze syn twoj wychowuje sie bez ojca i za bardzo się nad nim trzęsłaś przez cale zycie. Wciąż mówisz o nim "dziecko" a to przecież dorosły facet!

Gość krokodyl mniam mniam
jemu potrzebna jest terapia a nie fałszywi (wynajęci) przyjaciele.