Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurier Lubelski

Studentki dzisiaj to zwykłe lafiryndy nie szanujące swojego ciała

Polecane posty

Gość Kurier Lubelski

Sekszą się z przypadkowymi typami, mają sponsorów, dają tyłka przećpanym blokersom, robią laski żonatym frędzlom i sypiają z każdym kolesiem, z którym chodzą, a chodzą z nowym co miesiąc i z każdym takim swoim "chłopakiem" śpią po tygodniu. Sam święty nie jestem, jak mnie żona zdradziła w moim mieszkaniu ze swoim kochasiem, to jej pysk obiłem, a kochankowi złamałem rękę, miałem zawiasy, ale na boga - studentki dzisiaj to zgniłe picze jak z podlaskiej wsi

Gość Dolly89
Nie generalizuj.

Gość Kajtek bez majtek w kropki
prawde mowisz, tylko juz nie ma z tego odwrotu.

Gość lucian B
Kurier Lubelski pewnie Cie olewają i wyrzywasz sie w taki prymitywny sposób.

Gość any any
dlatego idealnej kobiety dla siebie szukaj w duszpasterstwie akademickim:) znajdziesz tam kobiete swoich marzeń czyli: kuchnia, dzieci i kościół🖐️

Gość Kurier Lubelski
Zgnilizna moralna, sodoma i gomora. One mogą sobie prawo, architekturę i nawet kużwa fizykę atomową studiować, a i tak będą tępymi strzałami, które łatwo dały dupy i nóg razem nie potrafiły utrzymać. Wielki studentki. Kiedyś studentki słuchały rocka i poezji śpiewanej, a te współczesne to techno maniury, które by tylko ćpały, a myślą nie głową, a swoją wściekłą macicą. Mają waginę zamiast mózgu

Gość Kurier Lubelski
A to już nie ma nic pośrodku między katopiczkami w rozciągniętych swetrach, a szmatami z kurwidołków?

Gość Kurier Lubelski
Prymasa w lampasach olewam na zdrowie

Gość any any
oczywiscie ze jest, ale ty tego w swoim zaćmieniu nie widzisz więc podrzucam ci druga skrajnosc:classic_cool:

Gość Dolly89
Muszą Was rozczarować, nie wszystkie studentki sa takie. Ja nie pasuję do Waszego opisu, moje kolezanki tez nie. Widać jestesmy niesamowitymi ewenementami.

Gość Kurier Lubelski
Te pośrednie to urodą nie grzeszą, a piękne kobiety rzadko kiedy nigdy nie dały się ponieść emocją i każda z nich mniej lub bardziej oddała się w swoim życiu pierwotnym instynktom

Gość rozumnas
Zastanawiam się kim ty jesteś, że cię to drażni, pewnie jesteś męską odmianą tej wersji kobiet

Gość any any
ide o zakład ze ty tez uroda nie grzeszysz:classic_cool:

Gość rozumnas
Jesteś żonatym frędzlem i dałeś obiągnąć studentce a ona cię wpuściła w kanał, bo okazało się że masz małego, mała kasy i żonę której nie cierpisz

Gość Kurier Lubelski
Może i nie grzeszą, bo ja stary robol z własną firmą i wyglądam jak swojski chłop, co łyknąć sobie lubi, ale mam pieniążki, a to u nas płci brzydkiej ważniejsze niż uroda

Gość Kurier Lubelski
Może i nie grzeszę urodą, ale ja zwykły, swojski, prosty chłop jestem i mi to pasuje

Gość rozumnas
ale dziewczyny ze wsi nie chcą prostych chłopów ze wsi, bo to dla nich żaden awans, powtórka z rozrywki siedzieć z takim prostym czerepem, wolą studiować i zdobywać świat

Gość Kurier Lubelski
Studia zaoczne zrobiłem, firmę mam, gość jestem

Gość rozumnas
ale na wsi siedzisz, a one chcą żyć w mieście

Gość bor o mir
ty też ich zbytnio nie szanujesz skoro oczekujesz ze maja polecieć na twoje "pieniążki":o wiec dziwne ze oczekujesz zeby one same sie szanowaly

Gość Kurier Lubelski
Moje pieniądze to mój dorobek, to efekt mojej zaradności i inwestowania w siebie

Gość qyuopr
A o czym można z tobą pogadać?

Gość Kurier Lubelski
Ja to lubię tematy typowo pubowe, intelektualistą nie jestem, ale przynajmniej dupy nie dawałem, jak te kurwy studentki z kurwidołka

Gość bo to nie studentki ale
prostytutki co dupa zdaja egzaminy. prawdziwe studentki to dzisiaj mniejszosc

Wypraszam sobie...Jako osoba studiująca dwa kierunki nie mam nawet na to czasu. Pisząc takie posty, sam z siebie robisz idiotę.

Gość moskala
ty poważnie piszesz że uderzyłeś kobietę? nie mam szacunku do takich jak ty. nieważne co kobieta nie zrobi facet nie ma prawa jej uderzyć. a wracaj razem ze swoją nienawiścią do studentek na swoją wieś. nie zalogujesz na najgorszy rodzaj kobiety nawet na własną rękę nie zasługujesz

Gość takich jak ty kawoshka
jest malo

Dzis w ogóle trudno o przyzwoitych, ciekawych ludzi. Ale nie zmienia to faktu, że autor pisze zwyczajne bzdury. Wszelkie skrajności i patalogie wszędzie się znajdą, ale sposób, w jaki prezentujesz swoją opinię, świadczy o tym, że sam mogłeś korzystać z usług seksualnych owych dziwek, które tak zawzięcie obrażasz...Nie będę zaprzeczać, że są panienki, które zachowują się jak idiotki na widok faceta, ale nie każda kobieta karierę studencką buduje przy pomocy skakania z łóżka do łóżka...Śmieszy mnie też przekonanie, że teraz studentki to wyłącznie technomuły. U mnie na roku słucha się najwięcej rocka, poezja śpiewana też jest w cenie, nie ma też żadnych plastikowyych piękności (na wykopaliskach tipsy by nic nie dały :P), więc nie wiem, gdzie ty spotkałeś takie blachary ?

W ogóle mieszkałeś może w akademiku ? Skąd wiesz o tym, co ktoś robi po zajęciach?