Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurier Lubelski

Studentki dzisiaj to zwykłe lafiryndy nie szanujące swojego ciała

Polecane posty

Gość kierunek scisly
u mnie na roku są porządne dziewczyny, ale w końcu kierunek cięzki to tylko mądre dziewczyny go wybrały

Gość do kierunek scisly
nie kazdy wybiera kierunek scisly

Gość z podlasia...
a co Ty masz do dziewczyn z podlasia????? Myślisz, że są inne niż te z warszawy?

Rozwiązłość jest straszna, ale jak żyję w akademiku i studiuję, to raczej nie spotkałam się z tym, żeby jakas panna szukała sponsora. Owszem, były dziewczyny, którym odbijało od nadmiernej wolności i biegały co po chwilę na randki, ale większość traktowała studia poważnie. U mnie na hiście i archeologii podobnie.Nie wiem, jak jest na innych kierunkach humanistycznych, ale te dwa skupiają głównie prawdziwych pasjonatów, ludzi ambitnych i ciekawych świata, a nie karierowiczów łasych na pieniądze.A głupiutkie panienki przecież na to lecą, ewidentnie. Tu natomiast nie ma czegoś takiego, jest masa osób, które próbują pogodzić prace i studia lub dwa kierunki, a jeśli nie, to ludzi, którzy mają kompletne zainteresowania i priorytety nie pozwalające im zaniżac lotów.

> więcej jest faktycznie kobiet szukających "sponsora" czy "mieszkania za seks". no i oczywiście więcej facetów którzy na takie układy się decydują. Kochanki, utrzymanki... takie rzeczy były w każdej epoce nie tylko teraz.. nie przesadzajcie z tą "rozwiązłością", w końcu rewolucja seksualna już była, kościół traci poparcie, antykoncepcja hormonalna jest powszechnie dostępna i szeroko akceptowana

Gość i mamy zaakceptowac
kobiety sypiace sie za pienadze, bo byla jakas rewolucja seksualna? a utrzymanki kiedys byly, ale wsrod glupich i leniwych, do tego ladnych gasek, ktore nie chcialy ani pracowac, ani byc kurami domowymi czy robic na roli i zostawaly lwicami salonowymi bogatych mezusiow i lezaly oraz pachnialy, nie muszac nic robic, maz im kupowal sukienki, a one za wszystko placily dupka. no ale wsrod ambitnych studentek czegos takiego nie bylo