Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyczajny-niezwyczajny facet

Czemu jestem samotny ? Wiem, że było dużo na ten temat...

Polecane posty

Gość Diridiritata
A mnie się wydaje, że szukasz sobie problemów na siłę. Masz 25 lat i za sobą 2 "dłuższe" związki (ja rozumiem "dłuższy" jako co najmniej roczny). Teraz umawiasz się z dziewczynami, a to wszystko zebrane na kupę świadczy o tym, że jesteś absolutnie normalny. Miłośc to nie jest taka prosta sprawa. Trzeba się trochę poumawiać i przeżyć kilka porażek, żeby znaleźć kogoś odpowiedniego. Ciesz się raczej, że nie masz złamanego serca, że nie odrzuciła Cię dziewczyna, którą kochasz.

Gość miłoki
trzeba nauczyc sie nie zwracac uwagi na to co bez wartosci i nauczyc sie dostrzegoc to o co warto sie postarac, a na marginesie zapytam jak zarabuiac taka kase, w moim miescie to mało mozliwe, no i nie posiadam ukonczonych studiów, , potrafie zrobic niemal wszsytko tylko jakos nie moge trafic na tka prace w polsce

Co do zarobkow polecam Wroclaw, Warszawe, Poznan, 3miasto.... A na czym zarabiac? Ja zarabiam na technologiach IT + korepetycje + troche gielda :-) A te kolezanki co sporo zarabiaja to sa kosmetyczkami, udzielaja tez korepetycji, albo np siedza w finansach i ubezpieczeniach.... Jak ktos nie radzi sobie w Polsce polecam na poczatek wyjechac gdzies przez sprawdzone posrednictwo za granice, odlozyc troche kasy i szukac cos na wlasna reke. Wracajac do tematu ... nie rozumiem logiki i filozofii postępowania kobiet... ile tutaj jest topicow typu \"Moj facet mnie nie szanuje\" albo \"moj facet mnie zdradza\" ? Czemu tyle osob sie meczy w beznadziejnych zwiazkach? Ze strachu przed samotnoscia

Gość Analizator analityk
Najwiecej zarabiaja ksieza i politycy

Gość Ja mam 50 laaat
Meczylam sie z kims 30 lat... ciesze sie teraz z wolnosci.......

Gość TH is IT
Trzeba znać się na komputerach a ja niestety nie jestem w tym dobry Chętnie bym wykonywał jakąś jedną nauczoną czynność za 1300 netto miesięcznie ale tu trzeba mieć znajomości i szczęście A ja jeszcze tak wyglądam że ludzie myślą że mnie że jestem chory umysłowo

Gość kapitaliz kapitalizm
Dzisiaj proste czynnosci wykonuja roboty programowane przez automatykow-informatykow. Osobo o niskich kwalifikacjach nie beda zarabiac duzo z 2 przyczyn : - jest ich duzo - mozna ich zastapic tanszymi maszynami, robotami

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppp

Gość samotnosc to normalnas sprawa

Gość 8000 to jest to
Powinienes zarabiac 8000 brutto

Ktoś ma jeszcze podobne odczucia?

nikt nie ma podobnych odczuć bo w przeciwieństwie do ciebie doskonale wiemy czemu jesteśmy samotni.

Gość Edek z fabryki kredek 00
Ja zarabiam w fabryce kredek 600 zl brutto, zona 400 zl brutto, 5 lat splacamy raty na Fiata 126p, a kierownik zarabia 1000 zl i jezdzi Polonezem

Gość TH is IT
Ja bym chciał być sprzedawcą w luksusowym salonie

Zwyczajny-niezwyczajny facet Myślę że twój problem tkwi w tym ze byłeś już w tych długich związkach , a teraz chcesz juz teraz natychmiast żebyś miał swoją kobietę. Proponuję abyś rozwiał myśli o tym. niemartw sie z czasem sie odnajdzie ale nic na szybkiego i na siłę. Jeśli jakąś podkasz to odrazu ją nie zabieraj do kina czy gdzieś tam zebyś za nia płacił. Bo zacznie ci zaglądać do portfela. wystarczą zwykłe spacerki na początek ... pogadacie... i tak kilka razy czy kilkanaście.... jeśli bedzie odzywala sms czy dzwonila to lepiej.... albo jak nie to moesz ty zaczac zapytac sie co porabia i wogole... i czy niema ochoty na spacer.... z czasem sie rozkreci. wiadomo nie z kazda.... zalezy czy sie tobą samym zainteresuje... a puzniej juz wiadomo albo sie rozkreci albo nie.... ;) wychodz gdzies czesto umawiaj sie ..... jak nie ta to inna az wkoncu coś z jakas sie rozkreci . odradzam odrazu z wyskoczeniem z kasa. niektore chca sie tylko zabawic z nudow gdzies wyjsc i narazie.

Gość małolata23
no widzę w końcu jakiś sensowny topik na tym forum. Autorze, wydaje mi się, że nie jesteś sam z takimi problemami. Marne pocieszenie, ale zawsze jakieś ;)

ja tez jestem samotna i nic nie poradze ze takiego mam pecha do facetow... takie zycie trzeba czekac

Gość 21typ
obstawiam ze ejstes typem : mily koles albo za bardzo sie starasz albo jestes nudziarzem

Gość TH is IT
Albo brzydalem To już tyle trzeba spełnić warunków żeby mieć dziewczynę

Gość Wuuuuj dobra rada
A moze po prostu jestes za miły???

Gość Ryyyba
Co powie ryyyyyba?

Gość podciagam ten temat....

Gość ja chcialbym byc grabarzem
wykpoalbym dol i sie w nim polozyl bo mam dosyc zycia

Gość lulinka
a moze szukasz w złych miejscach?to jest wbrew pozorom bardzo istotne...