Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykup reklame

jak mu to wytlumaczyc?

Polecane posty

Gość wykup reklame

witajcie dziewczyny,jestem 8 tyg po cesarce i panicznie boje sie sexsu przed kolejna ciaza,moj partner jest zly i nie daje mi spokoju bo twierdzi ze ile mozna czekac? a ostatni raz bylo prawie 3 miesiace temu,za 2 tyg ide do lekarza po jakies tabletki zabezpieczajace ale jak do tego czasu wytlumaczyc mu ze sie boje?

Gość wykup reklame
zapomnialam napisac ze on zdaje sie na gumki,ja natomiast im nie wierze,zawsze moga peknac lub spasc i co wtedy :[

normalnie. powiedz że boisz się kolejnej ciąży a gumce nie ufasz. poza tym możesz powiedzieć że nie jest wskazane zajść w ciążę tak szybko po cesarce,a gumki są jednak bardzo zawodne.

normalnie powiedz ze wolisz jak gin cie zbada powie że ok zagojone dostaniesz tabletki i juz swoja droga jakis Tuman chłop że nie umie zrozumiec

Gość wykup reklame
macie racje i ja mu to tlumacze tylko ze to jest chlop wyposzczony od kilku miesiecy wiec on juz chyba glowa nie mysli :o

Można zaspokoić swoje pragnienie seksualne nie tylko przez stosunek płciowy ale również przez seks oralny...

-seks oralny -prezerwatywy plemnikobójcze -współżycie w "suche" dni z gumką Chyba że ten paniczny strach ma głębsze podłoże, wtedy żadna antykoncepcja nie pomoże :(

wytlumacz jelopowi, ze by sie nie zlal w srodku ,a jak nie umie to gumy niech ubiera....ale ty nie wiesz ze mezowi sie nie odmawia,co ty za zona, pojdzie ci chlop w miasto,i dobrze zrobi,tego co chlop nie dostanei w domu,dostanie na miescie..itd...a jak bedzie mail kochanke to nam tu juz nie pisz ..jaka ty nieszzcesliwa a ion jaki lotr..itd...