Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasa

On nie jest o mnie zazdrosny ... czyli nie kocha?

Polecane posty

Gość nie musisz byc sexyy
ten kto nie okazuje zazdrości, czasem kocha mocniej niż nam się wydaje (miłość nie zazdrości, nie szuka swego, wierzy wszystkiemu, wszystko przetrwa, jest wieczna itd.)

Gość fasa
powiem tak. na początku mój facet był o mnie troszkę zazdrosny interesował się mną i wogóle. teraz jesteśmy już rok czasu razem. wkradła sie monotonia brak zainteresowania moją osobą itp. więc odstrzeliłam się i powiedziałam ze wychodzę i tak robiłam przez niecały tydzień wychodziłam i nie mówiłam gdzie idę . On nic. Nawet nie powiedział że ładnie wyglądam. Gdy wróciłam zaczełam gadać mu o chłopakach itp .. wkońcu nie wytrzymałam i spytałam czy on już wogóle nie jest o mnie zazdrosny. on mi powiedział że i tak go kocham i go nigdy nie zdradze . to mnie jeszcze bardziej wkurzyło . nie wiem czemu jest mnie taki pewien. ostatnio gdy jechalismy autem zaczął się uśmiechać do jakiś lasek na ulicy i za nimi odwracać . spytałam co to ma być. to zaczął się śmiać i powiedział że i tak mnie kocha..

współczuję :O Choć ja nie bywam zazdrosna i wychodzę z podobnego założenia to jednak nigdy się tak nie zachowywałam przy moim facecie. Dobrze że ma zaufanie ale z drugiej strony to niedobrze że nie interesuje się Tobą.

Gość fasa
i jeszcze jedna sytuacja. mój były facet zaczał odzywać się do mnie niedawno. pisze że tęskni że myśli o tym co było żebyśmy się spotkali i że kocha. pokazałam mu te sms zeby coś z tym zrobił. powiedział że kiedyś tam napisze i oczywiscie nic nie napisał. również pytałam czy jego to wogóle nie obchodzi że do mnie pisze takie rzeczy...

Gość sru tu tu
glupia jestes.

Gość fasa
chyba będę musiała wysunąć cieższą amunicje albo go zostawić

Gość tak czy nie tylko odp
wg mnie zazdrosc wcale nie oznacza milosci a raczej ze osoba zazdrosna jest zakompleksiona i ma obawy ze znajdzie sie lepsza,atrakcyjniejsza osoba od niej sama mialam faceta ktory byl chorobliwie zazdrosny o doslownie wszystko,ze powiedzialam czesc koledze,ze stoje w kolejce przed jakims facetem i zaraz mnie bedzie podrywac,o dekolt o wyjscie po chleb.jakies 2lata tak oczywiscie myslalam ze skoro jest taki zazdrosny to musi mnie bardzo kochac,co sie okazalo byla to nic niewarta gnida z kompleksami mont everestu

Gość Agaaaaatkaaaaa-załamana
do fasa-mam identycznie!!:( też nie wiem co to ma być... dałam sobie na luz i zerwałam,ale wiem że jestem naiwna...jak przyjdzie i zacznie swoją gadkę to ja wróce...bo mimo wszystko kocham go nad życie

Gość jolka jolka pamietasz
KCC

co za bzdury;p jak nie jest zazdrosny to wcale nie znaczy ze nie kocha:) moze po prostu jest bardzo pewny Ciebie jesli mozna tak to ujac;p a cos mi sie zdaje ze jest zazdrosny tylko ty wcale tego nie widzisz lub co badz on nie chce sie przyznac i nie afiszuje sie z tym;p

Gość koko rokoko
no moj tez srednio zazdrosny, ale to falami zwykle przychodzi. najpierw nic nie mowi a potem sie dopytuje, okazuje zazdrosc ewidentnie.

Gość ***Narzeczona ***
Faktycznie ludzie bzdury tu wypisuja ........ jak ci ufa na 100 % jest Ciebie pewnien wie ze go nie zdadzisz to powinnas sie cieszyc bo to o czym piszesz jest podstawa dojrzalego zwiazku. Inna sprawa jesli np w dniu wktorym sie z nim nie spotykasz siedzisz w domu. Warto zapisac sie na jakies fajne zajecia i pokazac facetowi ze masz swoje zainteresowania ale absolutnie nie prowokowac do tego zbey zaczal czus sie niepewnie .... a juz na pewno nie szukac jakiegos "konkurenta"

Gość ***Narzeczona ***
Podstawa w zwiakzu on ci ufa jest ciebie pewien ale nie ufa innym facetom . Wie jaki Skarb z nim jest i dopiero kiedy widzi ze jakis mezczyzna sie kolo Ciebie konkretnie kreci wtedy moze byc zazdrosny. Nie propowuj niczego bo sobie zaszkodzisz ... dojrzaly zwiazek opiera sie na STABILIZACJI a nie na romantycznych uniesieniach i scenach zazdrosci.

Gość ***Narzeczona ***
Mialam na mysli zebys nie prowokowala na sile nie probowala pokazywac ze ktos sie kolo ciebie kreci albo ty kolo kogos sie krecisz ... facet straci zaufanie i zorbice w zwiazku 2 kroki do tylu.

Gość fasa
to co mam zrobić jesli się mną nie interesuje i jest mnie 100% pewny

Gość on cie nie kocha rzuc go
a potem nie zapomnij wrocic na kafeterie, jak cie sie kolejny zwiazek spierdoli, dziecko.

Gość hahahaha normalkaaaa
"on mi powiedział że i tak go kocham " moja byla tak mowila i mnie rzucila:O macie za swoje:D same nas uczycie

Gość ***Narzeczona ***
Co to znaczy ze sie Toba nie interesuje ?? Opisz dokladnie ..... nie pyta cie jak sie czujesz nie zwraca uwagi ze sie ladnie dla nieog ubralas czy poprostu nie lata jak malpa w zoo i nie sprawdza czy go zdradzasz bo nie rozumiem co masz na mysli??

Gość fasa
o to co na początku napisałas. nie interesuje sie mną i tyle .o to też nie zwraca uwagi jak ładnie się dla niego ubiorę nie pyta jak sie czuje rzadko rozmawiamy

Gość ***Narzeczona ***
O matko i corko masz 26 lat i nie potrafisz powiedziec facetowi co czujesz czego ci w zwiakzu brakuje. Zmykaj z tego forum i juz z nim ROZMAWIAJ a jak do niego nie dotrze to poprostu od niego odejdz. Nie widze problemu zeby powiedziec mu ze czujesz sie zaniedbywana ze nie zwraca na Ciebie uwagii itd. .... jak ty chcesz budowac zwiazek jak takie proste sprawy probujesz rozwiazywac na forum a nie ze swoim facetem.

Gość ***Narzeczona ***
Przepraszam chyba nie masz 26 lat musialam cos pomylic co nie zmienia faktu ze juz zapewne nie jestes nastolatka

Gość dr. Evil
zazdrosny - źle niezazdrosny - źle problem ewidentnie leży w was a nie w waszych ukochanych