Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dopiero 16 lat

mogę byc w ciązy?

Polecane posty

Gość mam dopiero 16 lat

Zawsze miałam skąpe miesiączki, trwały po 3 ale zarazem były bardzo bolesne. Nie wiem czy regularne czy nie bo nie zapisywałam . Uznałam ze to nie ma sensu i jest mi do niczego nie potrzebe. Kochałam się z chłopakiem [prezerwatywa, nie skonczył we mnie]. Od `zapłodnienia` minęło 7 tygodni. Jakies 2 dni póżniej bardzo bolał mnie brzuch- jajniki. Robie prawie że codziennie testy ciązowe i są negatywne. Czy to możliwe ze na tym etpaie test by nie wykrył ciąży ? A tak pozatym to raczej nie mam objawów ciązy, jedynie to przytyłam. Dostałam juz 2 okresy, jeden bardzo skąpy, prawie wg mnie nic przy nim nie bolało a drugi taki sobie. W nast tyg idę do ginekologa. Czy mogę byc w ciązy czy to jedynie moje schizy ?

Tak to jest jak się dzieci biorą za uprawianie seksu. Żenująca jesteś ... :O

to jakas masakra.......zerowa wiedza o wlasnym organizmie.a odpowiedz brzmi jest to malo prawdopodobne jesli mialas juz 2 okresy

dziewczyno pomyśl jak możesz być w ciąży skoro się nie spuścił i jeszcze na dodatek miał nałożoną prezerwatywę. NIE JESTEŚ W CIĄŻY poczytaj o zapłodnieniu kiedy do niego dochodzi i o dniach płodnych itp To jest obraz świadomości seksualnej współczesnej młodzieży - TRAGEDIA

mało prawdopodobne, ja jak byłam trochę starsza od ciebie tez guzik wiedziałam i nie miałam komputera ani internetu, idź do ginekologa ja tak zrobiłam, i żebyś była spokojniejsza zrób badanie krwi w to kosztuje koło 20-30 zł nie wiem ja się nazywa powiedz że chcesz sprawdź że jesteś w ciąży albo sprawdź w necie nazwę tego badania i jak masz zamiar uprawiać seks nadal to już na pewno powinnaś chodzić do ginekologa zrobić wszystkie badania żebyś kiedyś nie musiała płakać jak będziesz miła problemy zdrowotne...

po co ma robic badanie? Tylko strata kasy Niech sie najpierw douczy, a potem zabiera za seks :(