Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joasia123

kaszak na głwie

Polecane posty

Mam kaszaka na głowie, czy muszę mieć skierowanie do chirurga od lekarza pierwszego kontaktu ? czy lepiej wyciąć tego kaszaka w szpitalu czy można też w przychodni ? ktoś wie coś na ten temat ? mam wielkiego cykora, bo nigdy wcześniej nie miałam problemów ze zdrowiem

Ja mam na łuku i w poniedziałek idę na zabieg do chirurga. Dostałam skierowanie od lekarza by było za darmo, do szpitala to płacisz ok 150 zl moze wiecej ;)

Gość siiiiiauu
nic stasznego. ja miałam na ramieniu kilka lat temu. tylko teraz coś mnie niepokoi. mam wrażenie, że on się odnawia:O

bez skierowania zawsze się płaci. Tzn prywatnie się płaci i to robia w szpitalu. A czy w szpitalu sie placi to nie wiem czy to to samo... Masz skierowanie to masz za darmo ;) Bynajmniej w moim wypadku :) Ja dostalam skierowanie do Poradni Chirurgicznej

Gość siiiiiauu
ja poszłam ze skierowaniem i od razu mi wycięli. potem jeszcze chyba dwa razy na zmianę opatrunku

to zalezy od chirurga. Ja zawsze musialam sie umawiac. Ostatnio mialam termin i jak to w Polsce bywa nie mieli narzędzi do tego :o

powiem wam szczerze, że się boję i zwlekam z tym bardzo, ale denerwuje mnie ten kaszak strasznie ostatnio dowiedziałam si.ę przez przypadek, że moja mama też ma kaszaka na głowie, ale jeszcze malutkiego więc to chyba dziedziczne też jest