Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka2009

zdrada

Polecane posty

Gość ewciaa93malamii
no to nie zły jak nie wykasował moze wydrukuj i zamiast małżeńskiego i innych obrazów w domu przylep taśmą jej wydrukowane ustaw na tapecie w komputerze...hihi :D

Gość bigola
zrobisz jak chcesz.Mozesz z nim zostac.Jedno jest pewne.NIGDY nie zapomniez.A za pare lat bedziesz zalowala ze wybaczylas.Nigdy nie wybaczysz.Wszystkich mozesz oklamac.Siebie NIE.

Gość majka2009
wlasnie tak mialam zrobic, wydrukowac i porozrzucac po mieszkaniu, wziasc dziecko i bez slowa wyjechac na pare dni, ale niestety zachorowalam z corcia na grype i jestesmy uziemione w domku

Gość majka2009
kurcze a jescze niedawno u mnie w robocie byla dyskusja na temat zdrady i zarzekalam sie ze ja bym nie wybaczyla a tu masz jak mi sie pozmienialo

Gość ewciaa93malamii
w sumie nie wiem co już można zrobić, może narazie pokryjomu rozglądaj się za kimś innym i jeśli znajdziesz ta osobę to w tedy odejdz... ja tez mam problem ale całkiem inna kwestia nie zdrada ani nic....tylko boje sie że moge byc w ciązy...

Gość soory ALE JAKAS
ciepla klucha z ciebie ..... wybacz jezelic ioe urazilam

Gość znam to bo przeżyłam aaaa
zdradził mnie, żyłam jeszcze 5 lat z nim, starał się, więc mu wierzyłam, po jakiś 3 latach zaczęłam ufać i dałam mu pełny kredyt zaufania. Jak go zbudował i byłam już pewna, że wie, że żałuje i ufałam mu na nowo, zdradził mnie ponownie:(:(. Zabrał mi 5 lat życia:(:(. Ja żałują, po kolejnej zdradzie dostał walizki spakowane. Ja nigdy bym nie zdradziła, to się ma albo nie, nie wierzę w zdradzaczy.

Gość majka2009
no ale dlaczego sie boisz, jestes w ciazy ktorej nie planowalas??

ja Ci radzę załóż sobie osobne konto (Twoje własne, o którym nikt nie wie) i wpłacaj sobie na nie po np. 300zł (10 zł za każdy przeżyty dzień z nim), ja miałam takie myśli i tego nie zrobiłam:(:( . Fajnie kłamał.

Gość majka2009
znam to bo przeżyłam aaaa zdradził mnie, żyłam jeszcze 5 lat z nim, starał się, więc mu wierzyłam, po jakiś 3 latach zaczęłam ufać i dałam mu pełny kredyt zaufania. Jak go zbudował i byłam już pewna, że wie, że żałuje i ufałam mu na nowo, zdradził mnie ponownie . Zabrał mi 5 lat życia . Ja żałują, po kolejnej zdradzie dostał walizki spakowane. Ja nigdy bym nie zdradziła, to się ma albo nie, nie wierzę w zdradzaczy. no niestety tez nad tym rozmyslam....boje sie ze moze sie kiedys powtorzyc

Gość ewciaa93malamii
nie mam nadzieje że nie...kochałam sie z moim chłopakiem 6 dni po okresie tzn. zrobiłam mu loda nie taki krótki 3 min tyylko około 10-15 minut. potem mi go włożył bez prezerwatywy, czy mogę być w ciąży? To był mój pierwszy raz dlatego chciałam bez prezerwatywy, okres mam regularny od 5 miesięcy, teraz powinnam miec w tą niedziele 31.01.10r. boję się żebym nie była w ciąży, strasznie panikuję..

Gość majka2009
male prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy

Gość bigola
znam to bo przezylam aaaa dlatego napisalam ze autorka bedzie za pare lat zalowala ze teraz go nie spakowala.

Gość majka2009
jak bedziesz sie tak bala i denerwowala, okres moze sie przesunac w wyniku stresu

Gość ewciaa93malamii
no wiesz wolałabym żeby go wogole nie było tzn zebye nie byc w ciąży jejku tak się boję;( kurde dałabym wszystko zeby nie być;( martwie sie tym. Moj chłopak mowi ze nie bede bo nawet nie spuscił mi się... kurczę nie wytrzymam do niedzieli

Gość majka2009
no to bardzo malo prwdopodobne!! spokojnie czekaj na miesiaczke!

Gość ewciaa93malamii
dziękuję:** tylko mama mi powiedziała że może się założyć ze mną o flaszkę wódki że jestem... ojj a wracając do ciebie to może jedź gdzieś jak ci niunia wyzdrowiejeje tak bez słów i bez karki z wydrukowanymi zdjęciami tego jego odbicia...

Gość majka2009
wlasnie tak zamierzam zrobi, wyjechac gdzies, urlop w pracy i dawaj w droge!

Gość ewciaa93malamii
i tak będzie najlepiej i mozesz pokryjomu szukac kogoś a może przez zabawe zapytaj dzieciaczka ze np co by było gdyby tata poszedł mieszkać u innej pani co coś takiego tylko tak ja jego rozum hihi mam akurat brata 4,5 miesięcznego hihi. Narazie staram sie wywołać okres na siłę...luteiną 50

ile masz lat?, bo teraz wyczytałam (chyba) po łebkach, że to nie Twój mąż..

Gość ewciaa93malamii
no nie...w sumie jeszcze bo mam 17 i w sumie już pomału planujemy za około1,5 roku zrobić zaręczyny...

Gość ewciaa93malamii
ja juz uciekam...włączę jakiś film musze odpocząc i przestać się stresować, dobranoc wam!:**