Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruell von lex

zaniedbane kobiety są utrapieniem

Polecane posty

Gość cruell von lex

dla oczu i roztrojem dla duszy bez gustowne , niekulturalne oraz wynaturzone babsztyle chodzące po ulicach powinny zniknąć w oka mgnieniu , aby nawet ślad po nich nie pozostał

Gość maładużadziewczynka
A ja się zgodzę !Mimo,iż jestem kobietą.Tak czasem patrze na te baby i mnie przerażenie bierze!Nie dla facetów,ale same dla siebie kobiety powinny o siebie dbać.Ja patrze w lustro i myśle sobie, że fajna dupa za mnie, mimo iż klasyczną pięknością nie jestem.I właśnie dla swojego samopoczucia trzeba:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
kurcze, jeśli kobiet jest zaniedbana to też jest wina mężów czy facetów, czy któryś da takiej na kosmetyczkę, na fitness, nowy ciuch albo po prostu da jej wolne w domu i coś kurwa w nim w końcu zrobi :/ Nie chce zwalać wszystkiego na facetów ale jest wiele przypadków takich, że facet kobiecie skąpi, moja mama zarabia również i w końcu zrobiła oddzielne konto i w końcu się nie musi pytać czy może coś sobie kupić :/ Ale moja mama jest zadbana i była bo jest szczupła i ładna z natury :P ale lata lecą i jakby teraz nie kupiła sobie tego czy tamtego to pewnie by dużo gorzej wyglądała :O A ile jest takich przypadków, że faceci nie pomagają kobietom w domu ta idzie do pracy z pracy do roboty i jej już po prostu nie chce, nie dziwie :O Znam i takie przypadki 🖐️

Gość cruell von lex
maładużadziewczynka i o to chodzi i podoba mi się Twoje myślenie :) aaaaaaaaaaaaaadddd facet i jego wina za wszystko , doskonale pomyślane i odkręcone , typowo po kobiecemu :)

dawno takich bohomazów nie czytałam normalna kobieta ma pieniądze i sama wie jak ma nimi dysponować nie musi prosić o kasę na kieckę, fryzjera itp. a z tym pomaganiem to jest tak- jak sobie wychowasz tak masz

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
nie napisałam, że winny est zawsze facet, jak czytasz to czytaj ze zrozumieniem. Jak kobieta ma kasę to zadba o siebie ale jak je nie ma to nie :O Mojej siostrze mąż sam kupuje rzeczy i zachęca do ruchu i do zdrowej żywności się nawet przekonał i je wszystko co zrobi :) Biegają razem a nie teksty typu schudłabyś, gdzie ten schabowy na obiad? Czasem jest tak, że facet zachęca i a ta i taka kobieta i tak ma to w dupie :O

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
normalna kobieta powinna zarabiać i zarabia :O tylko czy tyle co by chciała :O

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
pieprzycie i tyle :O w życiu bywa różnie :O Nie każdy ma to co chciał by mieć :O

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
ale z tym ike jak sobie wychowasz tak masz to po części się zgadzam Gorzej jak się zwiążesz z dużo starszym facetem hehe to na pewno sobie go nie wychowasz :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
IKE PRZESTAŃ MIERZYĆ LUDZI SWOJĄ MIARĄ :O

pff wiadomo, że każdy wypowiada się ze swojego subiektywnego punktu widzenia więc czyją mam mierzyć ? może twoją ? niedoczekanie........

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
Ja nie mierze ludzi swoją miarą :) Ja wiem, w życiu bywa różnie i tyle (bieda, choroby) i z różnych rzeczy to wynika nie jest tak że coś jest tylko czarne i białe. Ale nigdy nie powiem tak, że normalna kobieta to ma na wszystko, normalna kobieta powinna mieć na wszystko, normalna czyli każda. A te które nie mają to są twoim zdaniem nienormalne :O Ja mam i zarabiam i nie robię z siebie cierpiętnicy!

nie zrozumiałyśmy się ja odpowiadałam tylko na zarzuty, że to wina męża, że nie daje albo , że nie pomaga nie mówię o różnych sytuacjach finansowych ogólnie rodziny i innych życiowych

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
no chyba tak :) ja podałam tylko jakiś przykład, spoko

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
a z tym wychowaniem faceta to jest tak. Dziewczyny robią błąd, nie mówię że wszystkie, bo nadskakują facetom a potem są tego skutki :O podejście to się chyba zmienia :O Nie ma co skakać za bardzo, człowiek do wygody się przyzwyczaja:O

Gość cruell von lex
Dziewczyny robią błąd, nie mówię że wszystkie, bo nadskakują facetom a potem są tego skutki podejście to się chyba zmienia czyli lepiej udawać niedostępną i zołzę a i tak myśleć co innego? znowu typowo kobiece :) haha

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
nie zołze kurwa mać, tylko we wszystkim faceta wyręczać !!!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
Jak co myśleć co innego? Masz dwie rączki to pomyj sobie naczynia :O

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
ty masz za to podejście chłopie i słyszysz co chcesz słyszeć 🖐️

Gość cruell von lex
we wszystkim nie dasz rady i nie klnij bo to niekulturalnie , napisałem o tym w temacie heh

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
hahah :D no wiesz, przeklinać też trzeba umieć :P Nie za często oczywiście.

Gość cruell von lex
no jasne , najlepiej pije się do faceta , co? :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
A na ulicy zamykaj po prostu oczy :) Ewentualnie po nich nie chodź :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
Ja na ulicach widzę też wielu facetów, że szkoda gadać i nie zakładam na temat topików :O

Gość cruell von lex
na pewno będę zamykał , zwłaszcza w lato i nie wyjdę z domu tylko poleżę i popatrzę w sufit do zimy :D hihi

Gość cruell von lex
to załóż taki temat w końcu to Twoje odczucia a to jest forum uczuciowo-agonalne :D

Mnie tam szkoda czasu i pieniędzy na te wszystkie zabiegi i kosmetyki.Wystarczy, że jestem umyta i mam czyste ubrania.

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
racja :D Możesz ewentualnie wyjechać w tropiki :)

Gość tak a te pindy
co mają na buźce tyku co nie miara i buty na szpilkach, że ledwo co mogą sie uwlce są ok

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
to forum jest durne :O