Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruell von lex

zaniedbane kobiety są utrapieniem

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
niektóre topiki są tak durne, że aż śmieszne :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
nie wiem co ja tu robię :O Połowa topików jest chyba wymyślona, siedzą małolaty i tworzą :O

Gość cruell von lex
tak a te pindy co mają na buźce tyku co nie miara i buty na szpilkach, że ledwo co mogą sie uwlce są ok nie są ok i też niech siedzą w piwnicach , większość jest albo nijaka albo przesadnie zasłodzona :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
Cruell a ty jak wyglądasz :>

Gość cruell von lex
nie wiem co ja tu robię Połowa topików jest chyba wymyślona, siedzą małolaty i tworzą jak nie wiesz co robisz ja ci odpowiem --- po prostu szukasz jeszcze nie wiem czego ale pomału

Gość cruell von lex
wyglądam jak idź stad i nie wracaj w połączeniu z wymaganiami królewicza :D pasuje?

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
Jak facet ma poukładane w głowie to może i pasuje :P A ty sobie kpisz :D

Gość Tula666
Kobieta ,żeby mieć klasę musi byc świadoma swoje kobiecości , znać typ urody , będąc świadomą samej siebie możemy bez wielkiej kasy zrobić z siebie kobietę elegancką , seksowną ale nie wyzywającą dzi..kę ubierając na siebie zbyt krótkie kiecki czy zbyt obcisłe przykrótkawe bluzeczki

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
Spytałam z ciekawości :P a nie dlatego, że pewno jak Ci się wydaje ---->>> wymaga a pewno wygląda sam jak nie wiadomo kto :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
Tula po części masz racje :)

Gość Tula666
A dlaczego tylko po części ?

Gość cruell von lex
A ty sobie kpisz życie kpiną też jest :D porozmawiajmy zatem o zawsze zadbanych polskich mężczyznach proszę bardzo ----już będę poważny i czytam

Najciekawsze są kobiety naturalne, mające własny styl ubierania, dobierające unikatowe dodatki.

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
Wiem dlaczego tu wchodzę z przyzwyczajenia :O, z nudów albo bo lubię anonimowo się wymądrzać? :D Może dlatego, że życie kpiną jest :P

Gość cruell von lex
Kobieta ,żeby mieć klasę musi byc świadoma swoje kobiecości , znać typ urody , będąc świadomą samej siebie możemy bez wielkiej kasy zrobić z siebie kobietę elegancką , seksowną ale nie wyzywającą dzi..kę ubierając na siebie zbyt krótkie kiecki czy zbyt obcisłe przykrótkawe bluzeczki kobieta świadoma odpowiednio dobiera coś do swego ciała i swego stylu

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
Niestety jest coś takiego jak brak krytycyzmu :O

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
albo jak mąż utwierdza już swoją 60 letnia żonę, że ma piękne włosy długie i nie wolno jej ścinać :O Pracowałam kiedyś w branży handlowej to wiem :O

Gość hjjhukhjuk
pierdolicie jak potluczeni :O autorze, zdefinuj jak wyglada zaniedbana kobieta

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
to forum całe jest potłuczone :O

Gość Tula666
aaaaaaaadddd- masz rację

Witam :), co osobowość to opinia a ja myślę,że troszkę chodzi tu też o podejscie psychiczne są tacy dla których wygląd to priorytet, są tacy, dla których to jak wyglądają jest najmniej ważne bo czują sie świetnie w swojej skórze a resztę maja ,,głęboko: i ich opinie a są też tacy, którzy nie maja czasu myśleć o wyglądzie przytłoczeni widmem biedy, nałogów czy też chorób. Jeśli ktoś chce dbać o siebie to nie wymaga to dużych nakładów pieniężnych tylko silnej woli czasem i chęci bo ,,dbanie o siebie: to nie ciuchy Versace perfumy diora czy kosmetyki z najwyższej półki tylko nawet szare mydło i kultura osobista! a nie szata zdobi człowieka, tylko to czy ubrania są czyste choćby miały-być ciągle cerowane! Ja zarabiałam na siebie studiując przy tym i nie było łatwo ale na karnet na siłownie czy basen i fryzjera czy podstawowe zabiegi kosmetyczne zawsze dało rade odłożyć:)wystarczyło chcieć tak samo z odzieżą.Co najgorsze choroba troszkę zmieniła moje podejście w pewnym momencie przejrzałam na oczy i to co widzę to to ,że ciesze się ,że jestem ,że żyję ,że wyglądam jak wyglądam i mam gdzieś co myślą inni....!Dbajcie o siebie i innych :)

Gość wxxx
Pytanie dlaczego zaniedbane, bo są nie ruchane. Widzieliście prostytutkę zaniedbaną? A dlaczego, bo umie zarabiać, tym co każda kobieta ma. Nie mówię żeby chodziła i żebrała daj kasę to Ci dam dupy, bo takie też są, ale to margines. Ale są piękne zdrowe i biedne, a dlaczego, bo nie umią się ustawić. Ilu chłopów chciałoby takie piękności sponsorować w zamian za sex. Ale wolą bidować i czekać na księcia, niż szukać takich, co chcą sponsorować, lub za nr płacić. Szkoda, że się nie urodziłem kobietą, bo miałbym kasę i przyjemność.

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
wxx teraz to są i męskie dziwki, więc w czym problem :D

Gość hjjhukhjuk
do wxxx -faceci tez moga dawac dupy za kase wiec nie jecz tylko bierz sie do roboty :P

Gość wxxx
Jestem hetero nie interesują mnie pedały i płeć męska, podobają mi się Wasze brożki i chętnie bym za nie płacił. Tak wiele wymagam?

Gość maładużadziewczynka
Ależ się tu porobiło:) Jakieś dziwne ataki itd, a przecież forum jest do wyrażania opinii swoich:) nie wiem dlaczego ktoś tu probuje udowodnić, że "moja racja jest najlepsza".Wyrażajmy swoją opinie, ale szanujmy zdanie innych.

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
aby być męską dziwką nie musisz być pedałem :P Teraz bogatym paniom się nudzi :) Męskie prostytutki dużo więcej zarabiają niż prostytutka płci żeńskiej

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
Jak to lubisz i nie masz problemu to spróbuj wxxx jest wiele chętnych ponoć :P

Gość hjjhukhjuk
fakt, ze bogate panie chetnie placa za seks ale czemu tak wybrzydzasz? :P uwzasz ze to taka latwa kasa i sama przyjemnosc to i facetom mozesz uzyczac tylka, wiecej zarobisz