Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruell von lex

zaniedbane kobiety są utrapieniem

Polecane posty

Gość greta garbo
Ja widzę otyłe kobiety - i to chyba jedyny objaw kobiecego zaniedbania widoczny na co dzień. Chyba od lat nie widziałam kobiety z tłustymi, niemytymi włosami. Za to wystarczy, że wsiądę do dowolnego środka komunikacji publicznej i nie ma siły - przynajmniej jeden facet z tłustymi strąkami, które pachną takim nieświeżym łojem, juz tam siedzi. A fuuuuuj ....

Gość wxxx
Ja mam kasę nie muszę zarabiać, tylko chcę się podzielić z dziewczynami, które potrzebują w zamian za sex. Proszę mi nie wciskać kitu, którego nie chcę.

Gość wxxx
no chyba ze ten kit nazywa sie "penis 20 cm" to wtedy prosze wciskac, byle mocno i dosadnie :classic_cool:

Gość cruell von lex
:)

Gość cruell von lex
no muszę wam przyznać że faceci nie są lepsi , a taki troll jak wyjdzie na powietrze tylko je zatruwa , lecz dziwi mnie to , że wiele kobiet nosi się jakby zapomniały że są kobietami , a nie trzeba mieć wiele kasy by wyglądać apetycznie :)

Gość NIE ZAPOMINAJCIE
ze są kobiety które naprawdę są tak zapracowane nieraz same z watachą dzieci i nie nalezy od takiej kobiety wymagac zeby miala czas na siebie;jak wraca z roboty i pada na psyk i jeszcze musi sie zajac dzecmi.Owszem wiele kobiet nie dba z lenistwa ale niestety teraz nie ma lekkoi duzej czesci nie stac na krem za 20 zl.