Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikaduba

Facet pyta się,jak spędzimy czas,jak się spotkamy...

Polecane posty

Gość czikaduba

Raz się widzieliśmy,a poznaliśmy przez internet. Przyjechał do mojego miasta. Postawił mi herbatę,chociaż właściwie sama chciałam zapłacić... Wie,że mam swoje mieszkanie i pytał się,czy znowu będziemy się włóczyć po mieście...

Gość czikaduba
Chcę mu jakoś odpisać,bo ja już mam dosyć pwooli...

Gość multicinema tu
a w kinie byliscie? albo na wystawie fotografii:) wieczorne spacery i cel np kino, itp jest fajne:)

Gość czikaduba
Nie byliśmy w kinie. Teraz mieliśmy pójść,ale on nie chce chodzić po mieście. Wprasza się wręcz do mnie i to najchętniej na nocleg. A jak 1 raz przyjechał,to prosił,żebym go zaprowadziła do jakiejś niedrogiej knajpki...

Gość ufgatria
nie chce kasy wydawać na randkowanie jak mu przelecenie ciebie w głowie, dlatego się wprasza na chatę

Gość czikaduba
Niby chce czegoś głębszego,bo dostał parę kopów w tej dziedzinie... Już mam tak go dosyć,ze chciałam takiego chamskiego smsa wysłać,ale się powstrzymała. Milczę poprostu...

Gość Lilly Evangelin Ewellin
A siostra zdrowa? ... a dziekować dziękować A żona zdrowa ... zdrowa, dziękować

Gość pogoń łapciucha
co to za facet który sie wprasza na nocleg :O

Gość czikaduba
No własnie też tak myślałam. Co prawda czuję przyciąganie,ale się nie dam. Jak to najlepiej ująć w smsie,żeby mu szczęka opadła?

Gość czikaduba
Wiecie co jest najśmieszniejsze ? On niby w żartach podpytywał czy zwrócę mu połowe kwoty za paliwo, bo powoli jechał przez ten snieg i duzo wiecej paliwa spalił:O

Gość ufgatria
oni zawsze mówią że chcą czegoś głębszego, poważnego, że byli tyle razy już zranieni i szukają czegoś na stałe bla bla bla...a chodzi im o jedno,, bzykać się chce a nie ma co

heh,fakt. Napisałam mu smsa: Poszukaj sobie Kochany innej laski. A co byśmy robili? Uprawiali ostry seks na na moim łóżku..." :D Chyba nie zrozumiał ironii,bo odpisał: "Nie ze mną... Ja miałem się opierać..."

Gość podbijammm
nie no koleś ma poczucie humoru, a to najważniejsze:)

Gość ufgatria
hehee czyli że wyobrażał sobie, że zaprosisz go do domu i zaczniesz brać już w drzwiach? jakie ma marzenia:D

Gość ufgatria
nie no...po ponownym przeczytaniu tej wymiany esów stwierdzam, że ni w ząb nie rozumiem o co mu kaman:D:D a moze zrozumiał, że proponujesz mu seks, znaczy się że byś tego chciała?:D

Gość podbijammm
moim zdaniem na głupiego smsa odpowiedział głupim smsem. swoją drogą to nie zapraszaj kolesia do siebie, bo jakby nie było obcy chłop. jakoś ludzie sie spotykają na mieście i żyją.