Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A-tancerus

Wymarzony taniec do dziewczyn

Polecane posty

Gość A-tancerus

Mam pytanie: nigdy nie chodziłem na imprezy, dyskoteki etc. i tu mi nagle wypada studniówka: no OK, zapraszam super dziewczynę etc. i wiedząc, że ona bardzo tańczyć lubi od 5tygodni uczęszczam na kurs tańća, prosiłem starszą siostrę o nauki nawet wuefistkę, która zykowałą choreografię na poloneza. Niestety kompletnie nie czuję muzyki, tnaiec mi totalnie nie idzie... Studniówka jutro a mi jest niezmiernie przykro, że nie dorównam tym kolesiom, z którymi widziałem kiedyś moją partnerkę tańczącą(no dobra, byłem na 2 dyskotekach w życiu)!!! I uprzedzam wszelkie teskty jakie slysze: "wystarczy że się starasz, powinna Ci wybaczyć": nic mnei to nie obchodzi! najwazniejsze są efekty a starania mogę sobie, za przeproszneiem: wsadzić!! Studniówka jutro, więc proszę was o rady (dziewczyny) co lubicie jak partner z wami robi w tańću? jakie obroty, napiszcie jaki marzy się wam taniec, prosze: jak najlepiej to opiszcie

Gość taki jeden koleś
no jak masz jutro to wiesz...idź się wyspać po prostu

Gość A-tancerus
Proszę Was: dziewczyny w Was moja nadzieja: opiszcie swoje "taneczne" marzenia... bo nie będę mógł spać..............

Gość idz spać
chcesz w łozku tanczyc czy co?

Gość roti8
obrót rób na przedniej cześci stopy... nie stawiaj całego ciężaru ciała na piety...

Gość roti8
sory to była rada dla dziewczyny

Gość ale by bylo
gdyby wyskoczył z tym obrotem :D

Gość roti8
nie szarp dziewczyny przy obrotach... i nie badz bardzo blisko niej bo ne będzie miała swobody ruchu ale też nie trzymaj metrowego odległości.

Gość roti8
umiesz tańczyć chociaż na 3??

Gość A-tancerus
powinienem (uczyłem się), ale nie wiem czy będę w stanie na parkiecie, a już na pewno nie w odpowiednim rytmie :/

Tańcz to co umiesz. Byle do rytmu. Nie pytaj tu dziewczyn, bo jak Ci maja opisać ten ulubiony taniec?

Gość Lilly Evangelin Ewellin
taki jeden koleś :D :D :D :D umarłam ze śmiechu :D :D :D

Gość Lilly Evangelin Ewellin
no faktycznie trudno to opisać ...ehh ...rozmarzyłam się...

Gość A-tancerus
włąśnie problem jest taki, że ja wogóle nie dosłysze rytmu... pewnie w to nie wirzycie, ale tak naprawdę jest!! więcpytam o najciekawsze fugry jakie mogę wykonać z partnerką, licząc, że nei zauważy arytmii

Gość roti8
też nie umiałam tańczyć na3.. kumpela mnie uczyła, brat.. zaraz po obrocie myliłam nogę i była kicha, ostatnio byłam na zabawie wypiłam jednego drinka (a ja nie piję,wieć po tym jednym miałam już lekką bombe) jak zaczełam tańczyć to nie wiedziałm skąd umiem tańczyć na 3.i nawet przy obrotach nie pomyliłam sie. nie badz sztywny wsłuchaj sie w muzyke..

Gość roti8
może porozmawiaj z partnerka żeby była wyrozumiała i Cie poprowadziła.. może przy któryms tańcu załapiesz..

Gość A-tancerus
Mogę spróbowac... ale Wy nie widzieliście jak Ona sięcieszyłą jak tańczyłą z takim jednym na dyskotece, jak On Nią kręcił... jak Jej sięto podobało... tez tak chcę, by wywołać taki uśmiech na Jej twarzy