Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ona ona nanana

Czy dla faceta spanie razem bez seksu to męka?

Polecane posty

Gość A no jaaaaaaasne.......
I'm sorry... W takim razie tym bardziej mnie dziwi Twoja wypowiedz. I to ma byc facet... Na spiocha... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

jestem kobitka!!!!!!!!!!!!!!!!!!i lubie gdy mezczyzna przytula sie do mnie i wchodzi od tyłu :P dosadniej zabrzmaiło?????????????????/skoro nie lubisz delikatniejszyn na śpiocha :P

Gość przejdzie jak spotkasz
kwestia nie myslenia dolem, chyba mozg Wam sie nie ulotnil :P? ciezko, bo ciezko, ale sie da :P a jak ktos nie da rady, to lepiej niech sie nie wiaze, bo przy najblizszej okazji sie pusci (i to niezaleznie od plci :o) :P

Gość jakby o mnie
to mnie ubodlas bolesnie :D pewnie gdyby nie to, ze potem sama ze mnie zrywala ubranie to bym sie przejal no ale rozumiem, ze dla ciebie to nie do pojecia, ze mozna sie kontrolowac do momentu kiedy obie strony juz naprawde tego mocno chca, skoro dla ciebie perspektywa dobierania sie po pijaku do kogos jest szczytem marzen

To bylo do: jakby o mnie a nie do Diablicy

Gość wypada yes yes
"ić" i "kwałć":P :classic_cool:

OF COURSE... Ja zaraz sie klade bo mlode cialko na mnie czeka. Ale zaraz sie obudzi.

Gość Prawiczek_enes
Stary post ale się wypowiem. Ja mam swoją kobietę 5,5 roku. Na ten długi czas milion razy mi się chciało... trudno to zliczyć. Nie raz miałem okazję wykorzystać sytuację, nie raz było tak, że spaliśmy razem w jednym łóżku, nie raz co 2 tygodnie u mnie zostawała. Gadaliśmy jednak, całowaliśmy się ostro jednak nigdy do niczego więcej nie doszło. Może dlatego, że mam jakieś zasady i jestem cholernie zdyscyplinowany, bo bywało, że nie mogłem spać przez to a i ona też. Gadaliśmy całą noc. Od jakiegoś czasu jednak nie robimy w ten sposób. Po prostu czekamy do ślubu. Tak jest lepiej. To ma większą wartość i będziemy z siebie dumni. Takie moje zdanie.

Gość gość
meczarnia jak dla mnie, jak się nie zr***** to nawet zasnąć nie potrafie, tylko na filmach panowie spia spoko bez seksu, w realu często się ***** partnerke jak spi, jesteśmy zwierzetami jakby nie było a telewizja i literatura swoje

Gość gość
Na początek zrób mu loda z połykiem a potem się zobaczy co i jak. Gwarantuję ci, że będzie zadowolony!

Gość gość
To ja widocznie mam faceta z kosmosu albo ukrytego geja kuźwa. Seks był,dwa razy,po pół roku . Leżymy,przytula mnie itp, niby czuje i wodę,że ma ochotę...i nic. Ja do ukrywających ochotę nie należę ..i nic. Ktoś mi to wytłumaczy?