Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiemcorobic.

MIESZKAM Z FACETEM I JUZ MAM DOSC-ON JEST NIENORMALNY!

Polecane posty

Gość Niewiemcorobic.

Jestesmy znajomymi... bo ja juz tego nic nie rozumiem.On niby cos wiecej do mnie czuje, ja nie.Nic nigdy mu nie obiecywalam . .Jestesmy oboje po 30tce. Zdecydowalismy, ze zamieszkamy u niego, sam to zaproponowal, bo w pl nie ma pracy i przyjechalam do niego. Mieszkam 3 tydzien i juz mam ochote zerwac ta znajomosc. wiem ,ze nie kocham tego czlowieka i nie pokocham. Zachowuje sie co najmniej,... dziwnie. Typu: wstaje rano, ja jeszcze w lozku, on mysli ze spie, ale jestem juz przebudzona,a on..gapi sie na mnie i trzepie sobie. Dzis zrobil mi awanture.Krzyczal i na dodatek sklamal. A zaczelo sie od tego, ze wczoaj mu caly dzien bebnilam ,ze musze miec klucze, bo jestem umowiona na rozmowe o 12.00, budze sie rano przeswiadczona, ze klucze beda (narazie nie doroblismy) i ...nic. Okazalosie, ze ....zapomnial zostawic. Coz wiec zobilam?Otoz wiedzialam,ze rodzina z ktora takze wynAajmujemy mieszkanie kladzie klucze na zewn pod kamieniem.Porposilam wiec osobe ktora przechodzia obok ,zeby mi rzucila klucze . Wyszlam wiec, zamknelam itd ipolozylam na swoje miejce. Wyslalam mu tez sms ze mam klucze i wyszlam. Wracam do domu, on na poczatku nic, potem sie pyta-JAK OTWORZYLAS DRZWI? SKAD MIALAS KLUCZE? A ja TO TAJEMNICA tak zartobliwie. Na to on wstal zaczal krzyczec i wskazywac na mnie palcem ze tak nie bedzie w tym domu, jak ze on musi owszystkim wiedzic, co sie dzieje w tym domu, ze ja przyjechalam na jego zaproszenie, ze ja nie znam go, ze jak mu nie powiem to jutro pakuje swoje manatki iwyjezdzam do polski jak mu nie powiem. Ja w szoku-dobra dobra, juz ci mowie, zartowalam z ta tajemnica przeciez. powiem ci , to nzadnej problem dla mnie... No i jestem 100% przekonana,ze ni chce miszkac wiecej z nim, dla mnie wybuchnal bez powodu.

Gość Niewiemcorobic.
Powiedzial tez, ze jest mu przykro ,ze tak postapilam,ze to kolejny raz, kiedy go zawiodlam. Ogolnie facet lubi gry, internet. Kiedy wracam z dworu to nawet sie nie zapyta jak bylo w poszukiwaniu pracy, nawet czesc nie odpowie i marszczy czolo,ze nad czyms sleczy.

Gość ze hę ty masz niby
ponad 30 lat>> :D:D;D

Gość Niewiemcorobic.
Jestem tu obca w innym kraju,ale szybko szukam pracy,aby sie uniezaleznic. Jestem przerazona takim zachowaniem... Czy ktos mnie pocieszy...kurcze... to jakis choleryk.Wiem ,ze by mnie nie uderzyl,ale on dusi w sobie ta zlosc a potem znienacka atakuje...matko... nie dziwie sie teraz ze zadna go nie chce:/

Gość Niewiemcorobic.
no mam 30 lat, on 33.

Gość Niewiemcorobic.
Nie wiem w sumie jak go okreslic, ten typ czlowieka. Choleryk, egoista? Chwali sie grami ,kinem domowym jak male dziecko...

Gość Niewiemcorobic.
Piszcie .... jak zaakceptowac takiego czlowieka?