Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja głupiaaa

Co to są cookie?

Polecane posty

Gość o ja głupiaaa

Scanuje kompa i bezprzerwy mi wyskakuja nowe wykryte pliki cookie o róznych nazwach..Prosze napiszcie mi co to jest, gdzie to łapie i jak sie tego pozbyc?plissss:-0

Gość o ja głupiaaa
Ktoś mądry pomoze?

Gość szpecjalista kompjuterowiec
Pliki cookie czyli tzw ciastka to pliki gromadzone przez przeglądarkę internetową. Dzięki nim strona może cię zidentyfikować i zastosować twoje indywidualne ustawienia. Możesz je bezproblemowo wyłączyć w przeglądarce, ale nie ma takiej potrzeby. Pliki cookie to zwykłe pliki tekstowe i nie są groźne.

Gość ej specjalista
a czy ktos moze mi przeslac netem jakis program szpiegujacy????????

Gość o ja głupiaaa
Dziekuje bardzo za odpowiedz:-) Możesz mi napisac dlaczego antywir cały czas mi pokazuje ze je usunął?Pozdrawiam:-)

Gość szpecjalista kompjuterowiec
Ten twój antywirus jakiś nadwrażliwy. Spróbuj w ustawieniach wyłączyć skanowanie plików cookie. Tak jak powiedziałem, ciasteczka są niemal 100% bezpieczne, o ile stosujesz najnowsze wersje przeglądarek. W starszych wersjach softu zdarzały się dziury pozwalające za pomocą cookies przechwytywać sesje lub nawet umożliwiały dostęp do plików lokalnych. Ale generalnie nie ma co panikować.

Gość o ja głupiaaa
Dziekuje za odpowiedz..uspokoiłeś mnie:-) Mamexploera i operacyjny viste..mysle ze nic nie powinno mi sie przedostać..Dziekuje;-)

Vista. :| maskara z tego systemu. Koleś nie panikuj mój antywirusek też je odnajduje, ale tylko je :D Więc luzik, kompa masz czystego. Ale jeśli chcesz to pliki cookie możesz usuwać :) Ja tak robię przed skanowaniem kompa