Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oli81

Pomoge mamie w trudnej sytuacji z Gorzowa Wielkopolskiego!

Polecane posty

Gość Oli81

Witam Posiadam sporo ciuszkow od roz 80 do 98cm po córeczce a takze wózek spacerówke. Jesli jest jakas mama w trudnej sytuacji prosze pisz na olivencja@gmail.com lub gg 17948234 Bardzo chce zeby moja pomoc nie była jednorazowa! Dlatego zalezy mi zeby to byla osoba z Gorzowa Wielkopolskiego bedac na miejscu zawsze latwiej mozna pomoc. Pozdrawiam cieplutko

Gość ja nie myśle
Wszystkim na wszystko starcza, mają nowe wozeczki TAKO i swietne ubranka ;). Becikowego tez nie braly, tak im sie powodzi a co :D :classic_cool:

Gość saammaaa maammaa
ja jestem samotna mama ale jestem z pomorza okolice koszalina.I jest mi ciezko.

Gość Oli81
Bardzo zalezy mi zeby to byla osoba z Gorzowa dlatego ze chce pomagac na co dzien czyli zeby ta mama wiedziala ze w kazdej chwili moze na mnie liczyc,przyjade pomoge rozwiazemy problem :) Nie jestem bardzo bogato ani tez nie mam wszystkiego ponad stan ale mam na tyle aby sie podzielic.Wiem ze kazdą z nas moze spotkac taka sytuacja w zyciu . A poza tym wiem ze gdyby wiecej ludzi chciało pomagac nie bylo by tyle smutnych zmartwionych mam o to co dac dziecku na sniadanie czy w co ubrac zeby nie zmarzło. Dlatego prosze jesli jest taka mama na forum z Gorzowa odezwij sie! Razem zawsze razniej!:)

Gość To bardzo zacne z Twojej
strony. :)