Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaA2121

Problem

Polecane posty

Gość AniaA2121

Witam. 2 dni spoznia mi sie okres.Zrobilam dzis test(pre-test) i dopiero po 30 min. pojawiła się taka 2 niby kreska, która nie miala nawet zabarwienia i byla ledwo zauważalna(tylko pod światło). Po ok. 5 min. znikła. Zabezpieczałam sie ze swoim chłopakiem i nigdy prezerwatywa nie pękła więc zastanawiam się czy jest fizycznie możliwe abym w tym wypadku zaszła w ciąże? Prosze pomozcie:(

Gość Ala525
wydaje mi sie ze to raczej niemozliwe, zebys byla w ciąży :) tym bardziej, że to tylko 2 dni spoznienia...

Gość AniaA2121
A jak to jest z tymi testami? Na ulotce pisze, że wyniku po 30 min. nie bierze się pod uwage. A mi po takim czasie pojawiła się ta 2 słabo widoczna kreska. Zabezpieczylismy sie, ale bardzo sie boję...

Gość Ala535
Hm, nie jestem ekspertem w tych sprawach... Ale wydaje mi się, że nie jesteś w ciąży, tym bardziej, że to tylko 2 dni... Al ejesli chcesz miec pewność, idź na badanie krwi, a będziesz miała 100% pewności :)

Gość AniA2121
Zrobiłabym bete, ale nie mam teraz mozliwosci. Nie mam pojecia jak interpretowac wynik testu:(:(

zawsze się spóźnia jak na niego czekasz, to już taka złośliwoc natury ;) wg mnie nie masz sie czym przejmowac, a ta druga kreske to chyba na siłe wypatrzylas. Bedzie dobrze, perzeciez z gumka bylo wszystko w porzadku. Pozdrawiam.

Gość AniA2121
Wczoraj miałam taki ból brzucha jakbym już miała dostać okres, ale niestety nadal go nie ma...Piersi powiększyły mi się tak jak zawsze przed okresem(czyli na jakis tydzien przed).

Gość ....oooovvvv
Najlpeiej powtórz test w przyszłym tygodniu, tak dla pewnosci.

Gość AniA2121
Chyba wykoncze sie nerwowo, czekając do przyszłego tygodnia. Robie znów jutro rano, ale innej firmy(bobo-test). Nie wiem czy warto patrzec na test po uplywie wiecej niz 5 minut.

liczy się to co w ulotce!!! tylko do 5min wynik ważny, u mnie zawsze pojawia się druga kreska mimo braku ciąży po przeleżeniu. W teście zachodzą reakcje chemiczne i to normalne. Znowu odsyłam do wątku ciąża urojona

Gość AniA2121
MINIA85 podniosłaś mnie na duchu. Dzięki.

"Na ulotce pisze, że wyniku po 30 min. nie bierze się pod uwage." Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie.