Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peacelove69

Pieniądze szczescia nie dają potrzebuje pocieszenia

Polecane posty

Gość peacelove69

pieniądze- cały ten materializm zakupy itp nie dają szczescia opowiem wam jak to zrozumiałam MOji rodzice mają firmę dobrze zarabiają, brat rowniez jest w biznesie i kasy mu nie brakuje, siostra w szczesliwym malzenstwie ma córeczkę. jednym słowem -Sielanka żyłam sobie zwyczajnie przejmowalam się pierdołami . NIgdy nie ceniłam pieniędzy a napewno nie przez ostatnie lata BYło tak pieknie az do strasznej czwartkowej wiadomosci guz na wątrobie 7/8cm załamalismy sie siedzimy i placzemy wszyscy ona ma małe dziecko czekamy jeszcze na inne badania w poniedzialek wszystko sie wyjasni tak sie boje o nią to moja kochana siostra mam taką wielką nadzieje pozostaje tylko wiara i modlitwa

Gość lodidodi
nie martw sie dzisiejsza medycyna tak poszła do przodu ze napewno cos da sie zrobic !! dobrze ze to tylko guz a nie rak... wytnie sie i po wszystkim...

Gość peacelove69
własnie to jest na 99 % rak...

Gość peacelove69
nie moge juz..... cały czas płacze ona jest taka dobra nie załuzyla na to a jej Córeczka Emilka takie dobre dziecko nie chce zeby doroastała bez mamy jak jej sie cos stanie to ja nie wytrzymam