Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka.

Lenka, Maja, Nadia - paranoja

Polecane posty

Dlaczego nadawane są imiona patrząc na modę? To nie ubrania ale dzieci, nie rozumiem dlaczego tyle jest tych imion, wszedzie gdzie nie spojrzec na forach, n-k i w najbliższym otoczeniu same Lenki, Majeczki i Nadie to jakaś paranoja czy nie ma innych imion? Jest tyle pięknych i nie popularnych.

Gość ja juz nie mogę
a moja córcia będzie Izą

Gość są jeszcze gorsze imiona
np. Nikola - bardzo nie podoba mi się to imię. W moim otoczeniu królują Julki i Zuzie- mnóstwo dziewczynek nosi te imiona.

Gość Lenki to chyba
u fanek M jak miłość

Gość kiedyś była moda
na kazie i wiesie potem na dorotki i sylwie potem na werki i wiktorie teraz na maje i co z tego? czy to taki powód do oburzenia?

Chyba tak ale jak toś pamięta to dziecko ma naimię MAGDALENA a Lenka wołają w skrócie ale to nawet nie skrót tego imienia.... Zosie i Wojtusie też pewnie fanki M jak miłość, za to Amelki z Na dobre i na złe....

szkoda,ze Lena teraz takie popularne. od wielu lat planowalam nadac to imie jesli mialabym corke;) a teraz,heh...myslalam,ze bede oryginalna:)

teraz to juz w ogole nie mysle nad tym;) w sumie procz Leny podoba mi sie tez imie Ewa albo Hania.

Hania też strasznie popularne, Ewa niezbyt ładne... A myślałaś np. o Ewelinie? Anastazja? Dorota?

Gość moolmatz
a mi sie podoba Antonia, mozna fajnie skracac: Tosia

Anastazja tez jesli sliczne ale troche balabym sie dac takie imie;) Ewelina ladnie:)

Gość moolmatz
i jeszcze mi sie Tessa podoba

Gość taaaaaaaaaaaaa
a czy tak fajnie być jedną z miliona Dorotek,Magdalen..Adamów żałosne jesteście czepiając się imion!! każdy wybiera co chce a wam nic do tego

moim zdaniem Maja to ładne imię i takie dałam mojej córce a czy modne nic mnie to nie interesuje ważne ze mi się podoba

Gość dorota ma w głowie kota

Gość zaintersowana tematem
Lenka ładne imie i sie nad nim zastanawiam i tak mysle skąd pogląd na to ze tyle teraz Lenek, u mnie w oklicy nie ma zadnej, wogóle nie znam dziecka o tym imieniu i śledze lokala gazete w której co tydzien znajduja sie dzieci nowo narodzone i nawet sie z tym imieniem nie spotkałam.Myslałam ze jak dam tak swojej córce na imie to bede oryginalna a tu temat ze wysyp Lenek sie zaczał, troche mnie to zdziwiło powiem szczerze moze to zalezy od okolicy , sama nie wiem

Gość zaintersowana tematem
powiedzcie szczerze czy naprawde sie czesto spotykanie z nadawaniem tego imienia czy tylko z kafe wnioskujecie ze co druga dziewczynka to lenka... co do majek ito sie zgodze bo akurat czesto to imie sie powtarza choćby w wczesniej wymionej gazecie

Moja córeczka ma na imię Maja. To imię od poczatku bardzo mi się podobało i dlatego tak nazwałam córkę. Nie kierowałam się modą. W moim otoczeniu jest tylko jedna Maja więc bez przesady. To, ze na kafeterii jest 100 Majek też mi nie przeszkadza ! :P

Gość Młoda mama 28
Dorota jest wieśniackie :D

Gość kelemele
a co ci dorotko do tego? zajmij sie soba imiona sa po to,zeby je nadawac dzieciom!

hehehe taka prawda sa oklepane i tyle. Z moich obserwacji wynika że jaki serial akurat ma małe dziecko takie imię jest modne...

Gość Mama Lenki ....
Jak mnie to wkurza !!!! 10 lat przed narodzinami mojej córki wiedziałam ze jeśli będzie dziewczynka to tylko Lena !!! 10 lat temu nie było takie popularne ... urodziłam córke w 2008 roku ... i wkurza mnie niesamowicie jak na wieść ze moje dziecko ma na imię Lena, ktoś kwituje - tak jak dziecko z m jak Miłość lub dr lena z na dobre i na złe !!! Chore to jakieś !!! Urodziłam zanim jeszcze ta pokraka cichopek była w serialowej ciąży. poza tym Nienawidzę tego badziewia jakim jest ten serial - nigdy nie ogladałam i nie mam zamiaru, sama twarz wspomnianej pani budzi we mnie odruch wymiotny ... więc sie obrażam za takie porówniania.