Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżagusia661

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość Dżagusia661

Witam. Opowiedzcie jak wyglądał wasz pierwszy raz? Czy bolało?

moj pierwszy raz byl u mnie w domu w moim wlasnym pokoju :) moj ukochany przyszedl do mnie i st5alo sie....to bylo rok temu a dzisiaj sie z nim pokłocilam :(

Wiesz to głównie zależy od faceta. Jeżeli odpowiednio Cię "rozluźni" to nie będzie bolało. U mnie tak było i nic nie bolało i było suuuuper. Pozdrawiam

Gość Dżagusia661
O pierwszy stosunek. Jeśli para widzi się pierwszy raz nago, chociaż rzadko się zdarza bo większość zaczyna od pieszczot bez seksu. A czy ktoś miał pierwszy raz podczas którego widział partnera pierwszy raz nago? Czy czuliscie lekką tremę i wstyd?

Dżagusia661 >>>> ja tak mialam na poczatku trosze sie wstydzilam ale poznbiej bylo ok a ile masz lat jesli moge wiedziec?

Gość Dżagusia661
Mam 18 wiosen:-) od razu mówię że seksu narazie nie planuje bo nie znalazłam odpowiedniej osoby. Poprostu z ciekawości chce wiedzieć jak to jest, bo chyba nigdy nie przełamie wstydu :-(.

Gość blondynka i brunetka
Kizia ma 15 i wstydzi sie prznac :classic_cool:

Gość gkgkfgjyfuyj
To nie fizyka nuklearna dasz rade

Gość Dżagusia661
kiziaaaa----> że tak spytam, a twój chłopak to był wtedy prawiczkiem? Bo chłopak z którym byłam, kiedy rozmawialiśmy o seksie, to powiedział że pewnie wolałabym doświadczonego bo on jest prawiczkiem i nie da mi satysfakcji. Ja tak nie myślałam. Niestety rozstaliśmy się. I do niczego nie doszło. Ale powodem było co innego.

Gość karamadżia
Ból w mniejszej mierze zależy od tego, czy partner nas rozluźni, jak to ktoś wyżej napisał. W głównej mierze zależy od budowy kobiety, a właściwie od tego, jak wygląda jej błona dziewicza. Oczywiście im mocniejsza, grubsza tym większego bólu należy się spodziewać. Najlepiej zapytaj ginekologa jak wygląda Twoja błona. Tyle o bólu fizycznym, ale żeby wszystko psychicznie przebiegło ok i nie zostawiło urazu, to niezbędny jest stały, kochający partner, przy ktorym dziewczyna czuję się w 100% bezpieczna. Jak spotkasz takiego, to cały opór wezmą diabli ;)

Gość Dżagusia661
Rozumiem że dziewczyny wolą doświadczonych. I nie chodzi mi o to że zaliczył parę panienek po pijaku, lecz poprostu zrobił to z ta która kochał ale nie wyszło. To ok. Wie poprostu o co chodzi i nie będzie panikował. Ale jeśli się kogoś kocha to tak samo nie patrzy się na to czy jest prawiczkiem czy już nie. Ja wolałabym prawiczka ale jeśli kogoś naprawdę pokocham nie będę na to patrzeć. Najbardziej boję się że podczas stosunku zrobię coś źle, lub coś nie wyjdzie i wtedy spale się ze wstydu przed chłopakiem:-(

Gość niebedzietakzleeee
Jak znajdziesz kogos komu w 100% bedziesz ufala to na wstyd nie bedzie miejsca. Gwarantuje.

Gość Dżagusia661
Proszę doradzcie mi jak przełamać ten wstyd. Może odpowiednia romantyczna atmosfera coś pomoże? Jeszcze wstydzę się reakcji własnego ciała, a jak nie daj Boże bym zaczęła jęczeć to już załamka bo napewno by się chłopak ze mnie śmiał.

Gość niebedzietakzleeee
Nie bedzie sie smial tylko cieszyl ze sprawia ci przyjemnosc:D

Gość Anq25
Wstyd, pierwszy raz nagość i pierwszy seks = GŁUPOTA Skoro się wstydzisz to po co to chcesz zrobić?

Gość Dżagusia661
Jedna koleżanka mi mówiła że facet lubi jak dziewczyna daje znaki że to co on robi sprawia przyjemność, ale czy to w oczach chłopaka głupio nie będzie wyglądać jak będę jęczeć lub jak krzyknę jakby mnie ze skóry obdzierali? Jak faceci to odbierają?

Gość niebedzietakzleeee
powiem tak. Po prostu w tej chwili nie jestes gotowa na seks i stad te wszystkie obawy. Jak znajdziesz tego z ktorym bedziesz chciala to zrobic - wszystkie obawy szlag trafi:)

Gość Dżagusia661
To pocieszające i mam nadzieję że takiego odpowiedniego znajdę:-) i wtedy przestanę się wstydzić siebie i swoich reakcji:-)

Gość niebedzietakzleeee
jestem tego pewna i daje Ci moje slowo. Najwazniejsze zeby nie isc z byle kim do lozka!

Gość Dżagusia661
Nie wiem dlaczego się tak wstydzę, bo w myślach układam coraz to pikantniejsze scenariusze i kiedyś chciałabym je zrealizować z ukochanym ale nie wiem jak się przełamać. Może macie jakieś na to sposoby?

Gość blondynka i brunetka
Nic nie planuj bo sie zdziwisz az ci kopara opadnie. To nie FILM, nie bedzie kamer, nie bedzie dzwiekowca, nie bedzie reflektorow, nie bedzie jeczenia i 20 pozycji w godzine. NIE oj NIE

Gość Dżagusia661
blondynka i brunetka----> to już pomarzyć nie można? Przecież powiedziałam że CHCIAŁABYM co nie oznacza że to wykorzystam. I rozumiem że nie wszystko jest jak na filmach i nie zawsze się udaje.