Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikola14

mój pępek, pomóżcie !

Polecane posty

Gość nikola14

Hej mam pytanie, chciałabym przekłuć sobie pępek ale nie u kosmetyczki bo jest straaaaszliwie wredna. Więc pójdę do mojej kuzynki ( nie mówcie mi tylko że to głupie itd, bo ja to wiem ) ona się na tym zna i to dobrze robi już to od jakichś 3 lat po domach. No właśnie mam pytanie jaką igłę kupić i jeszcze jedno, czy jeżeli miałam już kolczyk w nosie i w chrząstce i mi się wszystko ładnie przyjęło to czy z kolczykiem w pępku też będzie dobrze i czy się on przyjmie ? bo słyszałam o przypadkach, że kolczyk wyrwał się sam ze skóry bo ciało go nie przyjęło i nie chciałabym żeby tak się u mnie stało bo nie chciałabym mieć szpecącej blizny gdyż mam ich już wiele . Proszę podejść do sprawy poważnie a jeżeli chcesz ospowiada bez sensu lepiej nie pisz nic bo udowodnisz tym swoje głupkowate podejście do wszystkiego.

Gość to ze przyjelo
ci sie w nosie i tam gdzies nie znaczy ze w pepku tez ci sie przyjmie. ja osobiscie robilam u kosmetyczki takze igly ci nie doradze jaka kupic ale poszukaj cos na ten temat w necie na pewno cos gdzies pisze.

Gość nikola14
i jeszcze jedno, chciałabym wiedzieć czy jeżeli potem bym wyjęła tego kolczyka ( jak dziurka byłaby już zagojona ) to jak by to zarosło to by była blizna czy wcale nie zarośnie i będzie dziura ?