Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pioooooooootrek

Jak dobzre wylizać młodej...

Polecane posty

Gość Pioooooooootrek

na wstepie powiem ze mam 20 lat a moja dziewczyna 15. Od pewnego czasu nalega zebym jej zrobił minetke, prosze o jakieś porady jak to zrobić żeby było jej bosko poniewaz jeszce nigdy nie lizalem ;p Z góry dzieki za odpowiedzi

...romantyczna atmosfera..... poloz ja ..... skarz jej rozlozyc szeroko nogi... i jezyczek wsun w ci***:D:D powoli i delikatnie ja draznij...odleci.... gwarantuje Ci:D:D:D:P:P:P

Gość Pioooooooootrek
No tak ale ktore miejsca są najbardziej czułe i robić to delikatnie czy mocno ? ;p

to jest w sumie duży błąd jak chłopak wsadza język w c*pę. najlepiej się zająć łechtaczką, gdyniegdy nie widziałeś to jest taki dzyndzelek na początku "rozcięcia". łechtaczka jest bardzo wrażliwa i same przyjemności z tego czerpiemy. i jeszcze najlepiej wsadzić paluszki :D

Jeszcze nigdy nie lizales?? A lizaka ani loda jeszcze nigdy nie lizales?? Jestes pierwszym tego typu przypadkiem:D

Gość fdfds
no dobra , ale co złego z wkladaniem języka do srodka ?

Gość squirt
No z tymi paluszkami to jak najbardziej. ale tylko wtedy gdy ci:Dpka bedzie mega wilgotna a jezyczka w srodku dziorki moze nie poczuc. a jak zlizesz łechtaczke to odleci :D:D:D