Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnkldnewdlewde

dlaczego faceci myślą ,że kobiety ok 30-stki są juz nieatrakcyjne?

Polecane posty

Gość eheheheeeeee
quick a jakby miała 20 lat i tak schudła to też by jej sie odbiło na wyglądzie? 💤 SPÓJRZTA PRAWDZIE W OCZY!!!!!!!

Gość ale pierdoly piszecie
też nie wiem o co chodzi z Angeliną ;)

Gość dnkldnewdlewde
,,ale pieorzycie ze 30tki to juz stare doopy .............noooo jak ja mialam 15lat to tez w tym wieku wydawalo mi sie ze 30lat to juz starocie i do trumny, wiec sie nie dziwie na kafe takich opinii skoro wiekszosc to 15" no tak tylko , mój facet ma 32 .. :/

Gość dnkldnewdlewde
ale ja też w sumie nie rozumiem tych podstarzałych facetów ( mój się jakoś trzyma ,ale myślę ,że też do czasu) którzy myślą ,że każda młoda na nich poleci i za jakis apollów sie mają..

nic nie zmienisz, takie po prostu durne zasady ze facet to bog i ma miec zawsze mloda piekna niewiaste, mimo ze kobieta ma trudniejsza role z zyciu, taki swiatopoglad ogolu jest ..niestety 😭

Gość za lisa bo lis
Wiecie o małolatach to nie bajki pomijając Romana P. to często jest tak że dwudziestka opierdala gałę pierdzielowi po 40tce.Są tu przecież takie tematy mam 17 lat starszego faceta.Kobietom to pasuje nikt ich przecież nie zmusza, ani nic im nie wmawia.

Gość laleczkaaaa
up

Gość knhjfghgtdf
faceci po 30 robią sie bleeeeeeeee ta szorstkie ręce jak grabie, gruba skóra, brzuch piwny, stopy jak tarka, geba jak tarka od wielokrotnego golenia, oblesne włosy na klacie bleeeeeeeeee ja preferuje młodszych, a kobiety wiadomo jak wino - spojrzcie np. na kreglicką jak wyglądała jak wygrała miss świata a jakteraz wyglłąda teraz to cud miód i malina do tamtejszych czasów

Gość
bo często są nieatrakcyjne :) i nie mówię o aktorkach czy modelkach, które "zarabiają ciałem", więc muszą trzymać formę (i stać je na to) - a i tak wiele "przegrywa z czasem"... spójrzcie na kobiety, które mijacie na ulicy, w sklepie, na mamy rówieśników waszych dzieci :) to mnie właśnie przeraża - kiedy widzę dawne koleżanki ze szkoły z dwójką dzieci, nadwagą i przetłuszczonymi włosami :o real life

Gość dnkldnewdlewde
up

To kwestia gustu facetów . jeden woli 30-stke inny 15-stke ^^ Ale zgadzam sie z Lajzamineli ! Faceci twierdzacy ze kobieta po 30 jest nieatrakcyjna (badz mniej atrakcyjna) niech poczekaja az im ta 30-stka strzeli. Myslicie ze wy wiecznie bedzieci mlodzi ? ;] Ahh ten brzuszek piwny i wlosy na plecach . "Kazda na to leci" ;]

Gość taka jest prawdaaaa
ze zadna 30-taka nie dorowna 20-latce. 30-latki sa juz brzydkie taka prawda a faceci starzeja sie jak dobre wino

dnkldnewdlewde Mam 34 lata i nazywaj sobie mnie staruszkiem, ale jestem lepszy od małolatów we wszystkim, do tego lepiej wyglądam. To samo tyczy się kobiet po 30. Znam niejedną która nawet wyglądem bije na głowę nawet 20 latki...

Gość dnkldnewdlewde
ja nikogo nie nazywalam staruszkiem ,a ni staruszką.. poprostu niestety wielu facetow twierdzi ,że 30 latki to staruszki

Gość akiwasza
A ja mam 31 a daja mi 20-22 lata. Skóra jak u dziecka. Pochodze z rodziny długowiecznych i mam dobre geny. Ale poza tym nie opalam sie, nie pale papierosow, cwicze i dbam o siebie.

Gość Elektronikełe ausf.I
chyba nastolatki tak twierdzą, i wiele 30+ jest atrakcyjniejszych niż niejedna 20

Gość hhhhoalap
Monika Belluci ma okolo 50 lat, więc jeśli dla Ciebie jest piękna to popatrz ile masz jeszcze lat przed sobą, żeby czuć się pięknie :P

Gość stylish29
a moim zdaniem zarowno 20 latka jak i 30 latka moze byc piekna. twarz co prawda troche sie zmienia ale czy na gorsze? wg mnie nie. mi juz blizej 30 niz 20 a co do figury to w moim przypadku nie zmienilo sie kompletnie nic. zawsze bylam szczupla nigdy nie mialam celulitu itp. w te wakacje bylam nad morzem i paradujac po plazy w bikini prawie kazdy facet sie za mna ogladal:), chociaz specjalnie mnie to nie "podniecalo" bo jestem do tego przyzwyczajona:)