Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnkldnewdlewde

dlaczego faceci myślą ,że kobiety ok 30-stki są juz nieatrakcyjne?

Polecane posty

Gość dnkldnewdlewde

mam dopiero 22, ale mój stwierdził ,że tak jest... Nawet na piekne aktorki ok 30-stki lub starsze powiedzial ,że są to już ,,stare dupy i brzydkie " np o Monice Belluci. Mój ociec też twierdzi ,że piekno kobiety przemija z wiekiem... Niestety widzę to tez po sobie ,że leci na mnie duzo starszych facetów o 10 ,15 lat... Przez to boję się co bedzie jak bedę miala te 10 lat więcej przecież czasu nie zatrzymam...

Gość dnkldnewdlewde
up

A czyli jak już będziesz miała te 30 lat to rozumiem że dla niego też będziesz już stara i brzydka i będzie ci to mówił wprost:/ kobiety które mają po 30 pare lat nie muszą być brzydkie.

Gość facet prostolinijny
Starzenie się: brzydka skóra, zwiotczała, koloryt inny. Zepsute zębiska. Wypłowiałe, siwiejące włosy. Grzybica pipy z uwagi na wielu partnerów seksualnych. Rozstępy. Celulit. Przybieranie na wadze. Wyostrzenie rysów twarzy (częsci chrzęstne jak nos, uszy, niektóre kości twarzy powiekszają się całe życie dlatego z wieliem kobieta jest coraz brzydsza) itd

Takimi tekstami to chłopcy rzucają... Po 30 to kobieta nabiera smaku dopiero, a że nie wygląda już jak kiedyś to mało ważne.

Ja mam 33 lata a daja mi nie wiecej niz 25 :) Jak sie dba o siebie to wyglada sie mlodo.Najwiekszym wrogiem kobiety jest SOLARIUM!!!!

De gustibus non est disputandum. Są takie co mi się podobają a są takie co zbrzydły np moje koleżanki jedne jakoś się trzymają a inne już nie są takie cudowne ;).

Gość Wakame
Teraz 30 -tki wygladaja lepiej niz 20-tki

facet prostolinijny chyba napraswde jestes prostoplinijny..acha! widze ze opisales babce 70letnia, a my tu rozmawiamy o 30letnich kobietach jakbys nie wiedzial !

Gość tiaaaa rus1
chłopcy 46 letni jak Romek Polański który zakisił ogóra w 13 latce wieczni chlopcy :)

Gość kiedyś RER
Nie spotkałam żadnego, który by tak myślał.

Gość Wakame
Juliusz Cezar ,tego nie wiem .Dawno mnie w kraju nie bylo

Gość waraetayua
paskudne 30 dziechy to chyba w PGR zapijaczone jak w dzisiejszych czasach można takie rzeczy bredzić musicie być patologią paskudną z niedbającymi o siebie ludźmi, nie uprawiacie sportu, żrecie byle co jak mnożna powiedzieć że 20 latką interesują sie tylko faceci ok 40 stki ty chora głupia pisdo a faceci 20 letni chyba 12 letnimi chore

Gość 1-2 kawy w pracy obowiazkowo
wow to ja musze byc jakims dinozaurem, 28 lat i zero jakichkolwiek syfow lub grzybic :) a seks od 9 lat :)

Gość facet prostolinijny
ja mam 22lata i z przerażeniem myślę o starości tzn wiem że już wtedy seks nie będzie miał dla mnie znaczenia kiedyś sie zadałem z 34 letnią, taka z gatunku tych "zadbanych" z twarzy nawet ładna ciało niby bez zmarszczek, gładkie, bez żadnych celilitów ale powiem wam że wacek mi ze 3 razy opadł i nie mogłem skończyć z 2 godziny bo jakas taka mało podniecająca była, szare to ciało i nudne wole 20 latki a nie emerytki, i jeszcze coś wam powiem, wy wszystkie zakłamane kobietony, weźcie idźcie na konkurs Miss i puścicie na wybieg obok 20 latek jakąś 33 latkę, co jest z wami na plażach nigdy nie byłyście? nie iwecie jakie sa róźnice? Jedyne co mnie w tym pociesza to fakt że facetom z wiekiem maleje apetyt na seks i około 30 to już w tych sprawach są na pół-emeryturze :) Nie będzie mi się chciało więc nie bede miał problemów!

Gość trzydiestka a piczke
masz tak ciasną jak 18 nie ;)

dolaczylam sie do tematu bo za 2 tygodnie bede miec 27lat, no coz czas leci mimo iz czlowiek nie chce.... ale pamietam jak mialam 16 czy nawet 18lat to w zyciu nie chcialabym wracac do tego okresu jesli mowimy tutaj o wygladzie, teraz zmienily mi sie wysy i wg opinii innych wygladam innaczej i jest super w porownaniu do tamtego okresu wiecznych pryszczy i kreconych wlosow, ktorych mialam dosyc:P nie przesadzam ale ludzie daja mi 17lat pytaja o dowod itd wiec jakas sie tym nie martwie ile mam w rzeczywistoci lat:D wiem ze kobiety 30letnie nie sa wcale takie beeee:P zalezy kto jak o siebie dba, ja tam ani jednej zmarszczki nie mam i innych symnptomow jak opisywala to jedna pomaranczka

Nie znają żadnych 30tek. Po prostu. Aha, mam takiego znajomego, co wiecznie wszystkim starszym od siebie koleżankom wypominaał wiek. Robił jakieś głupawe aluzje. Się potem przyznał, ze po prostu lubi starsze od siebie, ale długo tego u siebie nie akceptował.

Gość Lajzamineli
jaaasne..., a facetów czas omija?! te brzuszyska piwne, zaniedbane ręce, zęby?! Lysinę pomijam bo niektórym bez owłosienia całkiem nieźle. Czas jest nieubłagany ale należytym dbaniem o siebie na długo urodę i zdrowie można utrzymać.

Trzeba pamiętać że proces starzenia to też trochę cecha indywidualna (wcześniejsza siwizna czy zmarszczki mimiczne). A nie jest to natychmiastowe po trzydziestych urodzinach kobieta nagle nie brzydnie :P ale też nie wygląda już jak w wieku 25 lat.

Gość ale pierdoly piszecie
30 latki sa stare? to chyba 15 latkowie tak pisza:> 30 latka dopiero wie czego od zycia chce, laska moze miec i 20 a wygladac jak paszkwil. ..po 35 roku zycia dopiero kobiety starzeja sie zreszta jak faceci:> to idzie w obie strony...dbanie o siebie to podstawa ...do laski co o solarze napisala:> no ja akurat znam mase 30 latek ktore na solar chodza, dbaja o siebie i osobiscie preferuje je nizeli małolaty:> każdy sie starzeje ale nei kazdy ma czas całe dnie myslec o tym ze pojdzie wkońcu do piachu, są ważniejsze rzeczy na swiecie...mysle ze na Haiti nie mysla teraz o urodzie:> moja siostra za niedlugo konczy 28 lat i wyglada lepiej niz niejedna małolata ale to tez zasługa tego ze potrafi sie fajnie ubrac, zadbana, umalowana i opalona:> i ma męża młodszego zazdrosnego... ...jak jestes brzydka to czy masz 15 czy 45 nic ci nie pomoze:) pozdro

jakbym mojego licealnego polonistę słyszała kobiety są piękne, ale najpiękniejsze przed 30 w sumie się zgadzam starzenie się powłoki nie powinno istnieć, jako byt pełny i skończony dwudziestoparoletnia kobieta i facet ok. 30 powinni starzeć się tylko wewnętrznie

Gość ale pierdoly piszecie
Kręcą mnie podstarzałe kurwiszony z solarium i tapetą na gębie :classic_cool:

Gość yy y yyy
facetom po 30 rosna brzuchy , po 40 wasza skora robi sie szorstka, tez jestescie malo apetyczni :o bleeee oczywiscie bywaja tez wysportowane wyjatki ale to maly procent 😭

ale pieorzycie ze 30tki to juz stare doopy 😭 .............noooo jak ja mialam 15lat to tez w tym wieku wydawalo mi sie ze 30lat to juz starocie i do trumny, wiec sie nie dziwie na kafe takich opinii skoro wiekszosc to 15