Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasna emalia

Spotykam się z otyłą dziewczyną ale nie pokazuje jej nikomu bo sie wstydze

Polecane posty

Gość jasna emalia

Sporo juz jest postow na temat otylych, ale moja sytuacja jest inna. Nie naleze do typu facetow ktorzy podobaja sie dziewczyna, nie mam tez gadanego i po mimo 24 lat nigdy nie mialem dziewczyny. Jakis czas temu poznalem na czacie jedna, jest otyla, spotykam sie z nia w miejscach gdzie jest malo ludzi bo najzwyczajniej sie wstydze, nie wspomne juz nawet o tym co by bylo jakby mnie ktos znajomy z nia widzial! zazwyczaj spotykamy sie u niej i nie wychodzimy, chociaz ona zaczyna nalegac na kino, kawiarnie czy impreze!!! Nie ma mowy zebym ja pokazal, a z drugiej strony chce z nia byc bo na ladna dziewczyne nie mam szans, wiec gruba lepsza niz nic, jest mila i wogole ale wyglad...:-o

Gość lkhldkas
to po co sie z nia spotykasz? tylko ja skrzywdzisz takim zachowaniem :O

Gość jasna emalia
krzywdzę ? :-o ona powinna się cieszyć, że zainteresował się nią jakiś facet :-o jaka to krzywda ? to jak przysługa

Gość lkhldkas
gdybym byla gruba to bym cie za taka przysluge kopnela w dupe

Gość lkhldkas
ona zawsze moze schudnac,ty juz raczej nie wypiekniejesz ;)

"Nie naleze do typu facetow ktorzy podobaja sie dziewczyna, nie mam tez gadanego i po mimo 24 lat nigdy nie mialem dziewczyny" ciekawa jestem jakbyś się poczuł jak ona by tak samo myślała o Tobie. "Spotykam się z brzydkim facetem ale nie pokazuje go nikomu bo się wstydzę" czasem wystarczy pomyślec, ale po co, prawda?

Gość rany wielkie
jaki ty jestes niedojrzaly małolat! ! jak tak można??? żenada , ta dziewczyna to i tak za duzo dla Ciebie , lovelas sie kurcze znalazl hihi nie wiem jak wygladasz i tego oceniac nie ma zamiaru bo do twojego poziomu oceny ludzi sie nie zniżę...ale stan twojej glowy to 2 klasa liceum jak nie wczesniej wiec ty sie chłopczyku nie dziw ze byles / bedziesz sam

Gość oj nie karmcie trolla
lykacie na miekko kretynskie prowo.

Gość Anastazja21
zdecyduj się!! albo rybki albo akwarium!! skoro ona Ci sie nie podoba to skończ to, nie rób jej złudnych nadziei - to jest najgorsze.. tylko twardzi radzą sobie w życiu !

Jasna emalia???Chyba jasna cholera:/ Popierdolony jesteś wiesz?Jak sam napisałeś pomimo 24 lat w życiu nie miałeś dziewczyny.Napisałeś że nie należysz do tego typu facetów którzy podobają się dziewczynom.Czyli z tego co piszesz nie jesteś za przystojny i fajny;/ To chyba ta dziewczyna wyświadczyła ci przysługę że w ogóle z tobą jest.Jak ci się nie podoba i jesteś z nią tylko dlatego żeby być z kimś,żeby inni myśleli że wcale nie jesteś takim nieudacznikiem,to lepiej z nią zerwij.Co się będzie dziewczyna męczyła.

Gość chlopie puknij sie w glowe....
daj sobie z nia spokoj! po co w ogole marnujesz czas sobie i jej? przeciez kiedys bedziesz ja musial pokazac rodzinie i znajomym. jak bedziecie brali slub? no chyba ze wyjedziecie gdzies na biegun polnocny....