Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khkhkhjkghjgh

co sadzicie o noszeniu srebrnych obraczek przed slubem?

Polecane posty

Gość khkhkhjkghjgh

jestem z e swoim chlopakiem ponad rok. Ja mam 19 lat, on 23, chcielibysmy sobie kupic takie obraczki nawalentynki tak na znak tego ze jestesmy razme. Co o tym sadzicie? Prosze o wasze opinie

Gość tak mysle
dla mnie smieszne...bo wydaje mi sie ze to jest takie zaznaczanie terenu gdy obcy sie zbliza.... o wiele milej wam bedzie gdy zalozycie juz te jedyne:-)

Gość khkhkhjkghjgh
ale na to jeszcze za wczesnie. Duzo moich znajomych nosi takie obraczki wiec chyba nie ma w tym nic zlego. Ale wiadomo ze sa tez osoby przeciwne temu

Gość bleeeeeeee
Nie nosil bym po slubie prawdziwej a co dopiero jakies srebrne badziewie przed slubem. Obraczkuje sie ptaki ;)

e,drętwa sprawa. jak twoj chlopak chce pokazac,ze jestescie razem to moze niech sie wysili na pierscionek dla ciebie.a obraczki to po slubie.

Gość maturks4
Nie, obrączka przed ślubem, a jeszcze byle jaka, przynosi pecha.

Gość bleeeeeeee
A po slubie nic nie przynosi, nooo pomaga zbierać syf jak sie plewi ogrodek albo naprawia auto , nic pozatym ;)

Gość
Ja noszę srebrną obrączkę tylko po to gdy jakiś facet mnie podrywa to mam wymówkę a często się to zdarza :)

No co- ja tak robiłam ze złotym pierścionkiem parę lat temu jeszcze jak byłam singielką, odwracałam go tak, żeby wyglądał jak obrączka. Jednak efekt był odwrotny do zamierzonego- faceci napalali się jeszcze bardziej, gdy myśleli, że jestem młodą mężatką :P

Gość
clementine to pewnie dlatego mnie podrywają :o

Gość basia1929201
my tez kupilismy sobie na walentynki obraczki w tamtym roku. Calkiem przyjemny prezent:)