Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszeńka

Ile kaszki przygotowac 4-miesieczniakowi??

Polecane posty

Gość kaszeńka

jw tzn nie wiem czy mam robic tak jak pisze 150 ml , czy takie maluchy zjadaja mniej. Ile robicie takim dzieciom??

Gość kaszeńka
up up

Gość najlepiej zero
do 6 mca tylko mleko na kaszki przyjedzie czas!

Gość kaszeńka
ta to po jaka cholere sa kaszki od 4 miesiaca?? poza tym jak dziecku nie starcza to chyba musze mu dac cos innego. zreszta do 6 mz samo mleko to tylko na piersi

No ale kleik ryzowy mozna, czy tez nie dajecie? Wogole co wasze niemowleta 4 miesieczne jedza? Ja zaczynam podawac starte jablko, kleik ryzowy, dzis planuje gotowanastarta marchew.

moja jada 5-4x 150 (od tygodnia, bo wcześniej 6x120ml), w czasie dnia marchewkę z ziemniaczkiem, jabłuszko (ja nie daje bo chyba uczulona jest), i styka. Po co więcej? Co tydzień dodaje nowy składnik. najpierw była marchewka, potem jabłuszko, ziemniak, teraz chce podać dynię. Nie karmię kaszkami i kleikami bo to tylko zapychacze!

Gość kaszeńka
kleiku nie lubi a mleka potrafi 250 ml wypic to chyba lepiej jak zrobie kaszke niz jak rozepcham zoładek??

Gość najlepiej zero
dianka dlategot woje dizcko tak wyglada bo podajesz mu zapychacze za wczesnie

.Aleksandra. - :) ja wybrałam imię z księgi imion :) Na chrzcie ksiądz się zdziwił, że takie dziwne :) Potem się okazało, że są nas tysiące ;P Ponoć w tym serialu M jak miłość Lenka jest... żebym wiedział, to tak bym nie nazwała :)

Gość najlepiej zero
kaszki od 4 mca sa po to zeby firmy produkujace zywnosc dla dzeici mogmly wiecej zarabiac na naiwnosci mamusiek

najlepiej zero - moja droga, moja corka je kleik od kilku dni po 1 lyzce do mleka na noc i na dzien. Zdjecia byly robione w Swieta. Po prostu to taki pyzacz maly :)

najlepiej zero - hipp ma słoiczek z gruszką. Moja pediatra popukała się w głowę jak jej powiedziałam

Ej no co wy :) wazy 7,300 przy porodzie 3,600. Ma 4 miesiece, oprzeca zle nie wyglada :D gdzie kupujecie ta dynie?

dziewczyny, a dodajecie do zupek jarzynowych oliwę z oliwek? Ponoć trzeba, ale nie wiem od kiedy. Mam rozpiskę od pediatry i tam stoi gwiazdka przy przecierach, a na dole pisze "Wzbogacać wysokojakościową oliwą z oliwek - 1 łyż."

moja waży 7500, z przy urodzeniu 3200, ale nie widać po niej. Nosi ciuszki 62. Mam wrażenie, że waga u pediatry jest jakaś spieprz... przedostatnio mierzyła głowę - 46cm!!!! hahaha zmierzyłam w domu -42, poprawiłam ołówkiem w książeczce ;) Teraz znowu 47 hehehe, a w domu 43 ;)

Moja nosi 68/74. To jak z tym jedzeniem i dynia, chyba nie kupuujecie tej wielkiej beki :)

Gość kaszeńka
wg tego artykułu kaszti to wcale nie sa zapychacze