Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.nulka

Nie wiem jaki- Niezapomniane 3 dni?

Polecane posty

Gość A.nulka

Mam niebywałą okazję - spędzić z mężem w lutym 3 dni w jakimś cudnym miejscu. Byle było ekskluzywnie:-) Tylko 3 dni, na więcej nie stać czasowo, więc to, co chcieliśmy wydać na 10 dni - wydamy na 3. Mieszkam w Łodzi - aura jaka jest, wiadomo, więc nie chcę spędzić 9 godzin w samochodzie. Jeżeli ktoś może podpowiedzieć coś w zasięgu 200 km, będę bardzo wdzięczna. Miejscowość, hotel, SPA. Nie znam się na tym, nigdy nie byłam :-) Raczej mało sportowo jesteśmy nastawieni, wiekowo blisko 50 więc :-))) Dziękuję za każdą wskazówkę. I wiem, że nikt mnie tu nie zaatakuje i nie wyśmieje, prawda?

Gość tak i spuści się w majtki
A po co mamy Cie atakować , nie wiem tylko czy facet będzie chciał brać masaże czekoladowe i inne pierdoły w SPA ;)

Gość A.nulka
Nie bedzie chciał. Jak tez nie. Ale sobie dwa staruszki pochodzą i popatrzą :-))) A serio - basen by się przydał. Do pływania, nie do :-)) Przynajmniej na razie:-) Poza tym ... no nie wiem, czego oczekiwać, jak się nie ma doświadczenia. Może czegoś w stylu hoteli Gołębiewskich - ale to tylko luźna sugestia oczywiście, dla nakreślenia opcji. Baaardzo luźna.