inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 ....... ......... ............... .......................... ...................................:) ......................................:) :)...................................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 30, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 30, 2010 powinno byc..cho no tu! sluchalam muzy.. nastrajam sie na dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Dość długo kazałaś na Ciebie czekać:) )))).... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 A jakie masz plany na dzisiejszy wieczór???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzrtyuj Napisano Styczeń 30, 2010 będziecie sie ruchać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 30, 2010 hehe:P co tam u ciebie slychac obiezyyswiecie? gdzi ebyles? gdzie sie wloczysz?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 30, 2010 pracuje wieczorem o 19tej, ale na szczescie zmieniam prace teraz bede pracowac w tesco call centre:D przynajmniej inne godziny, a poza tym stram sie przysiasc do mojej pracy semestralnej, ktora wrecz wola o pomoc bo nic nie ruszylam jerszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Przez całe ferie byłem w Grecji......Acharnes:D.......... dopiero niecałą godzine temu wróciłem do swojego kraju;)............z tego co piszesz to będziesz miała napewno dużo roboty........ szczegóe z pracą semstralną :) ))))...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 30, 2010 mam kolezanke ktora jest pol greczynka pol polka razem chodzimy na zajecia, mam pare fajnych ciuszkow z grecji:D hehe no i wogole to piekny kraj zazdroszcze ci , ja na swoje wolne mam zamiar pijechac do paryza bo w sumie blizutko mam to czemu nie, moze nawet na weekent wypad zrobie, to czekam na jakies fotki na maila:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 30, 2010 opowiadaj jakie wrazenia tak wogole :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 .... oczywiście fotki są........... może kiedyś Ci wyśle......jak bede miał kabel do komputera............... bo jeszcze nie pomyślałem żeby go kupić;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 30, 2010 a poznales jakas ladna opalona greczynke?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Wrażenia fajne......... zwiedziłem kilka fajnych miejsc........ i przywiozłem stamdąt kilka fajnych pamiątek.... :)........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blokers i ławkers 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Quicksand podaj phone numbera do tego kol centera, to zadzwonię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blokers i ławkers 0 Napisano Styczeń 30, 2010 inteligentny, jak to nie masz kabla? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Poznać to właściwie nikogo nie poznałem...............podkreślam właściwie bo:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 30, 2010 tez mam zamiar wyjechac w pare miejsc, ale kurcze nie ma tak latwo, za duzo wydatkow, szkole musze oplacic w tym roku i nie da rady jak zaoszczedzic bedac studentem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Kabla do komputera USB........ te zdjęcia które rozsyłam do ludzi................... to akurat przesłałem jednej kaferiance przez komórke a ona............. mi je przysłała na poczte...........spytajcie magnoli...........:D:D:D Quicksand........widziała chyba moją fotke............:) )))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 30, 2010 witam pana blokersa noo i zapomnialam dodac na perelke musze jeszcze odlozyc kasiorki troche:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blokers i ławkers 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Quicksand, ja stawiam Perełki Mocne i proszę nie dawać się w dyskusje ze mna w tym przedmiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 30, 2010 blekrs mam pare fotek z sylwka chcesz?:D:D:D inteligentny>>> no jak cie nie widzialam jak cie widzialam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Widziałaś mnie z psem.................. tam dokładnie nie było widac mojej twarzy............ teraz moge ci wysłać nową jak chcesz............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 30, 2010 inteligentny>>> poprosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blokers i ławkers 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Quicksand, chcę. blokers@onet.pl :) Odeślę Ci coś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Quick.......... kochanie..... już wszystko zrobione...... :) ))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 30, 2010 blokers juz wyslalam, ale narzie tylko 3 bo mi poczta czasami szwankuje wiec jak dotrze to daj znac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 30, 2010 inteligentny>>> taka oryginalna ta fotka, a blizej to juz sie nie dalo?:D:D hihi zartuje fajnei wyszedles:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blokers i ławkers 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Dostałem, jestem pod wrażeniem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach