Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inteligentny i mądry człowiek

Quicksand chodź tutaj.............

Polecane posty

Gość bzrtyuj
będziecie sie ruchać ?

pracuje wieczorem o 19tej, ale na szczescie zmieniam prace teraz bede pracowac w tesco call centre:D przynajmniej inne godziny, a poza tym stram sie przysiasc do mojej pracy semestralnej, ktora wrecz wola o pomoc bo nic nie ruszylam jerszcze

mam kolezanke ktora jest pol greczynka pol polka razem chodzimy na zajecia, mam pare fajnych ciuszkow z grecji:D hehe no i wogole to piekny kraj zazdroszcze ci , ja na swoje wolne mam zamiar pijechac do paryza bo w sumie blizutko mam to czemu nie, moze nawet na weekent wypad zrobie, to czekam na jakies fotki na maila:D

tez mam zamiar wyjechac w pare miejsc, ale kurcze nie ma tak latwo, za duzo wydatkow, szkole musze oplacic w tym roku i nie da rady jak zaoszczedzic bedac studentem:(

Kabla do komputera USB........ te zdjęcia które rozsyłam do ludzi................... to akurat przesłałem jednej kaferiance przez komórke a ona............. mi je przysłała na poczte...........spytajcie magnoli...........:D:D:D Quicksand........widziała chyba moją fotke............:) ))))

witam pana blokersa 🖐️ noo i zapomnialam dodac na perelke musze jeszcze odlozyc kasiorki troche:D

blekrs mam pare fotek z sylwka chcesz?:D:D:D inteligentny>>> no jak cie nie widzialam jak cie widzialam :D

blokers juz wyslalam, ale narzie tylko 3 bo mi poczta czasami szwankuje wiec jak dotrze to daj znac

inteligentny>>> taka oryginalna ta fotka, a blizej to juz sie nie dalo?:D:D hihi zartuje fajnei wyszedles:)