Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatka z dużego miasta

Prąd jest coraz gorszy. Widzę to wyrażnie po tym jak długo uruchamia mi się

Polecane posty

Gość Agatka z dużego miasta

komputer.Rok temu jak go kupiłam, to prąd był dobrej jakości i komputer mi się uruchamiał błyskawicznie. Teraz muszę czekać bardzo długo. Uważam ze wysoka cena musi iść w parze wysoką jakością. Nie będę płaciła za taki beznadziejny prąd.

Racja, też to zauważyłam. Jeszcze do niedawna był amerykancki, a teraz to taki robiony przez biedne, chińskie dzieci. :D

Gość Norb-ert
:D

voltow a nie volt :P a po drugie dopuszczalne wachania to chyyba 5% wiec ponizej 218 votow nie moze spadac

Gość kasiawww12
ja zmienilam dostawce energii elektrycznej na firme Axpo. 100% energii ktora oferuja pochodzi ze zrodel odnawialnych - bardzo wazne dla ekologii. i co najwazniejsze - jest taniej! rachunki za prad sa nizsze! nie narzekam na jakosc pradu, wiec moze tobie tez pomoze:)

Gość akaduukka
polecam ci zmiane dostawcy pradu. odkad zmienilem dostawce na axpo to ciesze sie nizszymi cenami pradu jak i trwaloscia dostaw :)

też to zauważyłam, autorko. a z jakiego ujścia w Polsce pobierasz? może to wina plastikowych butelek do transportu, w szklanych jednak nie wchodzi w reakcje i dowozisz go w czystszej formie.

Gość Drzemysław
przywiozę trzy fazy w wiaderku, kto chętny ?