Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myniaaaaaaaaaa

stara , gruba i brzydka p 40

Polecane posty

Gość myniaaaaaaaaaa

Witam, mam takie doła , że hej . Jestem 43 - latką . Niestety , zauważyłam , że po ukończeniu 40 lat cos zaczęło się za mną dziać. Skóra powiodczała, przybyło mi kilkanaście kilogramów których nie potrafię zrzucić , na dodatek twarz wygląda jak u starej baby .... dopada mnie niechęć do samej siebie. Nie mogę na siebie patrzeć. Chodziłam jakiś czas temu na aerobik , ale to był słomiany zapał - nie podobało mi się i zrezygnowałam . Co robić żeby poczuć chęć życia... ? Czy któras z Ws tak miała i wyszła na prostą ???

Gość myniaaaaaaaaaa
:(

Gość zielone listki są super
miłość czyni cuda a tak u mnie jest wlasnie majac 43 lata schudlam bez wysilku 10 kg skóra calkiem całkiem, ale twarz posiada zmarszczki może nie jakieś straszne, ale jak byłam grubsza wyglądala lepiej ogolnie to mam dola, bo posypał mi się związek, no ale trzeba się z tym oswoic i zyc dalej

Gość www.tnij.org/party2010
grunt to optymizm,niewazne czy są zmarszczki i podkrążone oczy:)

ja tam bym wolała ten optymizm i bez zmarszczek

Gość myniaaaaaaaa
poproszę o konkretne porady :(

a jakie te konkretne porady mają być jeśli masz depresję - to do lekarza problemy z cera - do kosmetyczki, dermatologa problemy z lustrami- zbić lustra

Gość myniaaaaaaaaaaaaaaa
kurcze ale super rady - dzięki Ci :) :) :) :) - gratuluję pomysłowości !

Gość i uświadom sobie
wreszcie raz na zawsze, że od dzisiaj będzie już tylko gorzej. A tak na serio, to weź się stary babolcu za siebie. A nie użalasz się do monitora i oczekujesz zbawczych porad. Rusz tłuste dupsko na silownię, przestań tyle żreć, rzuć wreszcie fajki, że o cotygodniowym opilstwie nie wspomnę. Zainwestuj w SPA oraz znajdź sobie młodszego przydupasa, który cię zmusi do wysiłku i dbania o siebie. I wróć tu za 5 lat napisz jaki ci wspaniale poszlo a wtedy inne babolce będą ci zazdrościć.