Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liza412

zakochalam sie w wykladowcy...

Polecane posty

heh dokladnie ze stanie sie niewiadomo co ^^ mam to samo:)

Gość do liza412
oj my głupie baby :-))) za te dwa może zima odpuści :-)))

mam nadzieje ze zima sie jak najszybciej skonczy!!! nienawidze chodzic ubrana w cebulke:)

Gość do liza412
i jak już będzie słońce to wszystko ukaże się w innych barwach i czapa pójdzie w kąt:-))) ja już sobie suknię piękną kupilam i nie mogę zalożyć bo zimnica

eeeee to latem bedziesz szalała w tej sukni:):):) ja mam zamiar sobie zakupic cos ladnego zeby sie odstresowac po sesji tylko niewiem co???? hmmm moze jakas sukienka :)

Gość do liza412
cokolwiek , byle ładne, na poprawę humoru, i diabelsko drogie (na twoje możliwości) - zawsze działa, raz krócej raz dłużej, ale działa :-))) a jak się odstroisz to może jaki fajny kolega ze studiów się znajdzie :-))) i problem z głowy

Gość ulka_25
Hej dziewczyny przeczytałam tego posta. Widzę że nie tylko ja mam taki problem dwa lata temu zdawałam egzamin u pewnego wykładowcy, fajna była atmosfera. Tak luźno podczas egzaminu. I zdałam! A to był ustny nie znoszę ustnych. Po tym czasie w przyszłym roku miałam z nim wykłady. Prowadziła zajęcia w taki żywy sposób tak że potrafił zainteresować słuchających. I nagle samo się stało zaczęłam o nim myśleć. A najdziwniejsze jest to że kiedy nie podniosłabym głowy to on zawsze na mnie patrzył. Tak samo na korytarzu. Kiedy przechodził obok. Od jakiegoś czasu tak bardzo absorbuje moje myśli że nie potrafię o nim zapomnieć. Jest starszy dojrzały inteligentny, ma taki urok chłopca. A i nosi obrączkę. Najgorsze że w tym roku mogę u niego zaliczać znowu egzamin ustny nie dam rady:(

tak mysle ze to bedzie najlepszy sposob na poprawe humoru:) aha i w sobote wybieram sie ze znajomymi na imprezke i musze przed sobota cos zakupic myslalam o takiej fajnej dluzszej tunice do tego legginsy i mam zajefajne buciki na wysokim obcasie i mysle ze moglo by to nawet fajnie wygladac^^

ulka 25 nie przejmuj sie tzn wiem co czujesz bo teraz przezywam to samo ale jakos to przetrwalam chodzi mi o ustny egzamin aprawde nie wiem jak mi sie udalo opanowac emocje:) ale wzielam gleboki oddech i weszlam do srodka oczywiscie siedzialam ze spuszczona glowa ale on cos caly czas pisal i do indeksu i na karte i u siebie cos notowal wiec pewnie mnie nawet nie sluchal dokladnie jakos pojdzie zobaczysz :)

Gość do liza412
no pewnie, że fajnie. super, że idziesz poszaleć. Tak trzymać !! do ulka - wierz mi wykładowcy to normalni ludzie, którym kobiety się podobają i też sobie lubią popatrzeć, a czasem i poflirtować. Pamiętaj tylko, że uczelnia to ich miejsce pracy, gdzie trudno nawiązać bliższe relacje,

no wlasnie oni to normali ludzie a do tego w naszym przypadku chodzi o mezczyzn to tym bardziej lubia sobie popatrzec^^ no i tez lubia wykorzystac ta przewage jaka nad nami maja. Moja znajoma studiuje w krk i mowila ze jej kolezanka spodobala sie jakiemus profesorowi i on specjalnie oblal ja na egzaminie tylko po to zeby musiala do niego jeszcze raz przyjsc hehe a egzamin oczywiscie ustny no coz i tak sie zdarza jak widac...

Gość do liza 412
i tą przewagę wykorzystują czasem w ten czy inny sposób :-))) ja natomiast słyszałam o tym jak studentki wykorzystują młodszych, zakompleksionych wykładowców, żenada

Gość ulka_25
Mam nadzieję że nie trafię na niego a jeśli tak to trzymajcie kciuki dostosuję się do waszych rad:)

oj tak to sie tez bardzo czesto zdarza !!! uczy mnie tez taki jeden ma kolo 30 ma zone i dziecko bo czesto o nich opowiada ale jest cholernie zboczony jakie on teksty czasami wali to porazka jakby go ktos nagral to facet z hukiem wylatuje ale studentkom to odpowiada ja jestem na takim kierunku gdzie jest przewaga dziewczyn i pokaza troche biustu duzy dekolt mini i pol stopnia ocena wyzsza eh tak jest wszedzie

Gość cascsada
porazka:(

Gość ulka_25
Niestety tak to jest...

niby duzo kolezanek mowi ze im sie ich nauczyciel podoba itp itd ale to najczesciej jest takie nie prawdziwe tzn podoba im sie bo jest przystojny i dlatego a nie sa tak naprawde zakochane bo maja swoich chlopakow wiec to nie mozliwe a w moim przypadku to nie jest tak samo ja teraz czuje to co czulam kiedy np bylam ze swoim bylym chlopakiem czuje ze sie zakochalam i to nie jest latwe zyc z taka mysla chociaz niektorym wydaje sie to glupie i zalosne i wydaje sie takie latwe do rozwiazania...

Gość ulka_25
Nie uważam żeby to było żałosne, ja to rozumiem

ciesze sie ze przynajmniej tutaj mozna sie wygadac i ze jest ktos kto nie uwaza ze to jest smieszne bo nie moge o tym nikomu powiedziec bo wiadomo jaka by byla reakcja

aha no i w moim przypadku on niema zony:) a dziewczyny czy narzeczonej to niewiem ale obraczki niema bo sie przyjrzałam dokladnie:)

Gość Mysteriae
Btw, co sie stalo z tym watkiem o wykladowcach co tu zelek linka podawala?