Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Kiedy czlowieka dopada chandra ....

Polecane posty

Gość wehikuł czasu raz
a teraz jesteś stare, pomarszczone babsko? ;)

Gość znudzona na maksaaaaa

Gość zloty niezalogowany
Depeche masz brudna wątrobę :o :o

Gość zloty niezalogowany
po Twojej fotce :P :P

Gość AFIS
zawsze mozesz pomyslec ze PRZESADZASZ . nie roztkliwiaj sie nad soba -pomaga zawsze. nie trac energii na zale nad tym co bylo lub nad tym co niemozliwe (wehikul). idz do przodu i pierdol to

Gość może jednak odsłonisz rąbka
tajemnicy? Co się takiego zdarzyło. W końcu tu Cię nikt nie zna.

wpadka z przygodnie spotkanym mężczyzną? Strzelam :-)

Gość zloty niezalogowany
bardzo wiarygodne :P było widać jak na talerzu :P

Gość FFFFFFFFDDDDDDDDD
Depeszka zaliczyła wpadkę i wyskrobała, a teraz ma wyrzuty sumienia.

jak wyżej, potwierdzam nadal swoje zdanie :-) żeby wyskrobała to by nie pisała. Cóż tak bywa a za błędy trzeba płacić. Pewniemłoda z niej osóbka, troche alkoholu i nie przewidziała konsekwencji... n

depech15 jest niezła w złym znaczeniu tego słowa. Coś mi się wyadaje, że ta 15 to jej wiek. A leci na ostro przy innych topikach. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4361048

rzeczy takie jak rozstanie, klotnia, problem z pieniedzmi to czesto sytuacje z wyjsciem. ale bywa tak ze prostu cos sie urywa i koniec, a potem po prostu wszstko sie wali na calej linii. nie jestem osoba ktora sie rozczula, depresji nigdy chyba nie mialam bo zawsze sadzilam zezystko jest w moich rekach, niestety nie wszystko. wole nie pisac, to naprawde nie jest ciekawe, a poza tym dlugie i dosc bolesne.

no cóż zaciekawiłaś mnie z lekka... nie chcesz nie pisza ale może wyszłoby Ci to na korzyść...

kiedyś jak miałem chandrę to oglądałem "Czas Apokalipsy".. zazwyczaj przy moście Do Lung mi przechodziła ;-)

Gość AFIS
chandra przyszla to i pojdzie o ilenie rozkochasz sie niej, O to trzeba dbac, i byc czujnym. a ze nie wsystko jest w nszych rekach- to prawda i najwieksza lekcja pokory. i ty ja poznalas juz teraz. ciesz sie jak madra bedziesz to bedziesz umiala to wykorzystac, nie stajac sie cynikiem. zapamietasz?

Gość AFIS
ty podejrzewasz. a ja wiem . i zapewniam cie ze ten moment, "pewien moment" jest daleko. sprwdzisz dzis- bedziesz wiedziec jutro ze on jest jeszcze dalej. to daje sile. pod warunkiem ze zycie nie stawia nas pod sciana co piec minut;-). generalnie nie stawia 98% z nas Ale duza czesc mysli przy drobnym pierdnieciu ze to juz. sciana. gowno prawda. jak jest sciana to madry czlek szuka sily. i ja znajduje b czesto . zalezy oczywiscie. a ty rob co chcesz. badz jak chcesz. amen!

hmm... jak juz mowilam, nie naleze do osob ktore szybko sie poddaja. nadal uwazam ze 98% naszego zycia to produkt naszych decyzji i postepowan. po prostu trudno mi sie przyzwyczaic do mysli ze sa rzeczy na ktore nie mam wplywu i nigdy nie bede miec. jednakze mysle ze mozesz miec racje, i po burzy przyjdzie dzien, inne myslenie sie w tym momencie nie oplaca. 'ale wzmocni tylko pod warunkiem że nie zabije...' dokladnie

"generalnie nie stawia 98% z nas" "Widziałem ślimaka... pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen... mój koszmar. Brnie, pełźnie... po krawędzi... piekielnie ostrej brzytwy... I nie ginie..."

Gość .EmOo eWelĆia
www.emo-ewelcia.blog.onet.pl

Gość AFIS
mozesz sie usokoic. bo sa rzeczy na ktore nie masz wplywu . SA To lekcja pokory wielkiej.Uznac ze taie rzeczy sa . A sa. Kiedy walisz lbem o sciane . Dlugo. Wytrwale. Z pasja. A sciana jak byla - tak jest- to znaczy tylko jedno- o d s t a p i c . Przyjac mysl ze jest sciana. I ta sciana gotowa jest pochlonac i nas i nasza energie. Na amen. Ona nie ma litosci i jest nienasycona. Ma respekt tylko przed tmi ktorzy to pojma. Pojma ze nalezy odstapic. A powie ci w tajemnicy- ze to sztuka,odstapic, pogodzic sie ze jednak bywaja sytuacje o naszej woli niezlezne. Niezalezne od woli,od serca, od modlitwy. Nie traci energii. Na cale zycie masz jej pewien- nieodnawialny - zasob, na co wydasz- twoja sprawa. Ale dziel madrze- tzn pamietaj ze nie jest to zrodlo bez dna,NIE JEST

Depesz, nie wiem, co Cię gnębi, i rozumiem że nie chcesz o tym pisać tutaj. Jakbyś chciała się wygadać, to zapraszam na priva-kontakt do mnie masz :) AFIS-bardzo, ale to bardzo mądre słowa. Potrzebowałam ich dzisiaj, bo ostatnio stoję przed taką ścianą. Niby takie proste jest to, co piszesz-a jednak czasem trzeba przeczytać , usłyszeć pewne słowa aby sobie parę rzeczy uświadomić. Dziękują, że to napisałeś/napisałaś. :)

Gość AFIS
try..... to z praktyki te slowa. streszcenie w dwoch zdaniach niemal- doswiadczenia ktore trwlo lat pare. wiem- ze w moim przypadku - zrozumienie tego "fenomenu sciany " pomoglo mi. ale nie bylo latwo. czasem trzeba przekonac sie na wlasne skorze.Ale - jesli szczerze- nie ma az takiej potrzeby. czasem wystarczy posluchac kogos kto cos przeszedl zeby szybciej wysnuc wnioski dla siebie. jesli moje slowa choc troche- cos ci uzmyslowily- ja sie ciesze. szczesliwa (madrzejsza?lepsza dla siebie? ) TY. dziekuje tez.