Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamuśka24

Imię dla synka...

Polecane posty

Wiem że to może oklepany temat... Ale może wymienicie jakieś fajne imiona dla chłopca???? Takie bardziej orginalne i nie obciachowe:)

Gość Carla Idaho
eryk lars michael eliasz jozue edward gerwazy maurycy

Gość domidla2919
Marcel, Olivier, Błażej, Dominik, Igor

Gość goggog
dominik

Gość mammma adrianka
a moje serducho ma na imię Adrianek

Gość assiia82
Kacper moj synek ma a na drugie miłosz

Gość Sebastian jest ładne

Gość Jannik mi sie widzi

Gość po prostu patryk.....

Mój Synek akurat ma imię "oklepane" bo Kacper :) choć akurat do mojego Małego to imię nad wyraz pasuje;), niestety nie miałam głowy do podejmowania decyzji nt imienia Dziecka, pamiętam jak rycząc na pytanie Męża jak damy na imię Małemu mówiłam : dla mnie może być słoń trąbalski byle żył.......... Imię Córeńki też oblatane.......ja chciałam Olga (tak miał mieć na imię Kacpuś, ale na dobę przed porodem dowiedziałam się, że w brzuchu siedzi nie dziewuszka druga a chłop:)), ale mój Chłop tak bardzo zakochany w imieniu Zuzia że uległam.............no i mam pospolitą parkę (imiennie) Zuzia i Kacperek. W przedszkolu na szczęście nie co druga Dziewuszka i co 2 Chłopczyk to Zuzia/Kacper. Są dwie Zuzie i dwa Kacpry:) A co do imion niepospolitych (na dzień dzisiejszy) chłopiencych to: Tomuś, Czaruś, Roszek, Dawid, Daniel, Arkadiusz, Nikodem, Marcin, Maciej, Krzysztof, Grzegorz, Hubert, Jarosław i wiele innych............. Oryginalne imię - niespotykane to np. Karion. Miałam osobiście w klasie w szkole średniej takiego Kariona i powiem szczerze że początkowo imię wydawało mi się dziwne, po krótkim czasie stało się normalne, jednak niesamowicie w pamięć zapadło:) Tak toszkę zbaczając z tematu miałam też Dziewczynę o imieniu Aurelia, mówiliśmy na Nią Aurelka, albo po prostu Aurelia, też bardzo sympatycznie mi się kojarzy, a imię rzadkie i oryginalne. Tak Karion jak i Aurelka nie wstydzili się swoich imion, nie mięli na tym punkcie żadnych kompleksów tak jak różne dżesiki, andżeliny, izaury, majkele itp.

Gość arabessskAAA
Krzyś świetne dla małego chłopca, Krzysztof jak dorośnie i będzie poważnym mężczyzną:-) No i najważniejsze nie jest na liście najczęściej nadawanych imion ostatnio w Polsce.