Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandritka_1987rr

problem uczuciowy jak sie zachowac

Polecane posty

Gość sandritka_1987rr

od pewnego czasu podoba mi sie jeden chłopak ...z tego co mi wiadomo to ja mu równiez ale jest z innego miasta czesto piszemy sms ale meczy mnie to chciałabym zeby on najnormalniej w swiecie zaproponował spotkanie ale nic dupa znajomosc ogranicza sie do sms-ów... :/ co byscie poradzili w tej sytuacji ??

Gość sandritka_1987rr
???????/

Gość .EmOo eWelĆia
www.emo-ewelcia.blog.onet.pl

Gość katrina007
Moze poprostu sama zaproponuj ? albo napisz coś w stulu ''słyszałeś ze przyjezdzasz do mnie w weekend'' on zapyta - ''jak to'' a ty wtedy ''zapraszam Cię do siebie i nie przyjmuje sprzeciwu'' moze on poprostu nie chce sie nazucać i czeka na zaproszenia ;)_

słuchaj dziewczyno, jak go nie widziałaś ani nie rozmawiałaś z nim w realu to nie pisz że ci się podoba bo ty go po prostu nie znasz, tylko sobie wyobraziłaś kogoś kto nie istnieje naoprawdę a może to jakiś naciągacz ? czytałem kiedyś artykuł o firmie w której siedzą faceci i naciągają dziewczyny na esemesy, deklarując miłość itp. podobno w niektórych przypadkach trwa to latami

Gość sandritka_1987rr
własnie sama nie wiem jak sie mam zachowac bo nie chce na głupa wyjsc isie spalic bo byc moze on wcale nie chce sie spotykac i moze mu te sms wystarczaja ;;;;

Gość sandritka_1987rr
wlasnie ze go widziałam poznałam go na imprezie i potem sie jeszcze n 2 imprezie widzielismy ale od tamtej pory tylko sms

Gość sandritka_1987rr
3 tyg temu

długo... jak to inne miasto jest niedaleko i uważasz że stać go finansowo żeby mógł przyjechać to faktycznie zaproś go i już...