Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfh...

mam depresję, nie mogę przestać myśleć negatywnie, czy ktoś może mi pomóc

Polecane posty

Gość jfh...

Co robić kiedy wszystko się psuje? Ten temat chyba jest wyczerpany, mam dosyć czytania poradników typu, Jak żyć lepiej, jak zmienić swoje życie, tajemnice szczęścia. ........ bla bla bla, bzdury, czy ktoś ma jakiś fajny przepis na życie? Nieskomplikowany.....?

Gość właśnie opycham się czekoladą
a ja właśnie wtedy czytam poradniki

Gość barbarellaa
ja cię mogę przytulić

Gość vcbfghnj
lukasz a ile ty masz lat? przepisu na zycie nikt ci nie da, to twoje zycie i sama musisz go odnalezc, ale spokojnie, niedlugo przyjdzie wiosna (tj za 2 miesiace) i od razu wszystko wyda sie ladniejsze

Gość jkld
nie ma normalnych facetów w dzisiejszych czasach świat zwariował może to co piszę innym wydaje się smutne ale ciągle znajduję potwierdzenie w tym co myślę na temat związków... Nie ma szczęśliwych związków, czytając poradniki właściwie doszłam do punktu, w którym stwierdziłam że już mam dość bo ciągle powtarzały się w nich te same rzeczy, bardzo podobał mi się "Sekret" nie wiem czy ktoś czytał obejrzałam film był świetny. W zeszłym roku zaczęłam studia na dwóch kierunkach i wtedy zaczęłam zapier..... ale moja motywacja była tak silna że nie myślałam o głupotach a teraz nagle wszystko się zmieniło... Brakuje mi tego nie wiem skąd wziąć tamtą energię do działania....

Gość jkld
To samo można powiedzieć o mężczyznach taka chyba ludzka natura nic na to nie poradzimy. :)