Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem

Piss w stałym związku!!!

Polecane posty

Już nie myslę o pissie ale o normalnych pieszczotach i dotykaniu partnera:)

kdbcdbc W sumie, to wydajesz się być ograniczoną i nietolerancyjną osobą. Ciekawe co o tym wszystkim myśli Twój partner ;) Nie wrzucajmy sobie tutaj od pedałów, ja mimo zdecydowanie heteroseksualnego podejścia do życia, lubię, jak moja kobieta pieści mnie w okolicach odbytu. nie wynika to z tego, że jestem ukrytym gejem, to wynika z budowy męskiego organizmu. To tak samo jak z kobietami, niektóre odczuwają orgazm pochwowy, inne nie, tak samo mężczyźni, niektórzy lubią analna pieszczoty, inni nie :)

No cóż, nam sie to kojarzy z zaraz z geyem bo zwykle jak coś się wkłada od pradziejów to kobietom")

Gość ale brata to masz paskudnego
ale to chyba wyjatek potwierdzajacy regule, wlasnie dla facetow anal powinien byc przyjemniejszy bo mozna im prostate piescic, tylko ze wiekszosc boi sie posadzen o skl homo, wiec nawet nie chca probowac co do pissu, to jak jestem bardzo podniecona to lubie takie filmiki obejrzec ale sprobowac to bym nie miala chyba odwagi,

A co do odbytu to jest to strefa erotogenna u kobiet i umężczyzn

moze i jest strefa erogenna u obu plci, ale za wkladanie tam roznych rzeczy i przez to ryzyko utraty zdrowia to ja dziekuje, jak ktos lubi jego sprawa,

Wystarczy raz spróbować i przełamać bariery a później to już jest dobrze:)

Nikt nie mówi o wkładaniu różnych rzeczy a poza tym nic na siłe i delikatnie bo to ma być przyjemne dla obu partnerów!!!

czytalam duzo i na roznych stronach, swoje zdanie mam po prostu, zreszta to nie byl temat o analu

Dziękuję CI ale się uśmiałam bo temat się rozwinął chyba dzięki Tobie:)

Gość kdbcdbc
ale się uśmiałam ja tez nie jestem podlotkiem,powiem szczerze,ze juz mam swoje lata :-) i lubie nie tylko zmezem,ale i zmłodymi i wszedzie :-) o kazdej porze roku,anwet w zimie na sniegu :-) i nie muszew dupe zadnemu zapychac i nie musza mnei zapychac wdupe :-) no ,ale sa ludzie i taborety jak mawia młodziez :-) pedała pedałowi nierowny ;-)

No właśnie...to był temat o pissie w stałem związku, to tak dla przypomnienia:)

Gość kdbcdbc
Nie trzeba anala uprawiac i szcac na siebie aby miec urozmaicony seksi odlotowy :-)

Gość kdbcdbc
ale się uśmiałam--nie draznij łechtaczki,nie ocieraj nia nigdzie to podczas penetrowania twoejgo tyłka orgazmu nei dostaniesz :-) Srasz i tez dostajesz orgazmow :-)

z mezem i z mlodymi? omg, ja to chyba jakas zdewociala jestem, :O zdradzasz meza z jakimis mlodymi? o ludzie

Nie trzeba ale też i można...a jesli ktoś tak histerycznie podchodzi do tego co lubią inni to nie może być dobry w tym co sam robi!

Gość kdbcdbc
:-) szczac na siebie :-) ludzie :-) ale wy potłuczeni jestescie :-) w dupe sie wala i szczaja na siebie :-) fajny mi seks:-) Oral jest boski,ale zeby szczac i walic sie w tyłek :-)

żal mi Cię dziewczę :D ja mówiłam o orgażmie mojego faceta, a u kobiet tez jest mozliwy,kwestia praktyki :P wiele kobiet ma tylko łechtaczkowy, o pochwowym tylko czytało i co? tez mowia ze nie istnieje jak same nie mialy? :classic_cool:

Gość kdbcdbc
Jestem Katowice :-) no tylko analne baby i analni faceci sa boscy w seksie :-)i cio co szczaja na siebie :-) No ja tam wole byc zacofana i kiepska w seksie niz tacy aanalni i szczacy na siebie :-)

ale się uśmiałam ja tez nie jestem podlotkiem,powiem szczerze,ze juz mam swoje lata i lubie nie tylko zmezem,ale i zmłodymi i wszedzie o kazdej porze roku,anwet w zimie na sniegu dno i ół metra mułu :O