Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem

Piss w stałym związku!!!

Polecane posty

Ale się uśmiałam:) Witaj, tak to było do Ciebie, przepraszam ale tak się ściełś z gościem a on sobie jaja robił

ścięłam to się z tą podstarzałą nimfomanką, a nie z tym szczawikiem ;) on mnie raczej rozśmieszył swoją "górnolotną" prowokacją :D coś tu już nikt nie pisze :( chyba temat umarł śmiercią naturalną :O pozdrawiam🖐️

Ja mam gości zaraz i muszę jakieś jedzonko przygotować:) Jeszcze jest młoda godzina, może trochę później. Mam nadzieję że podtrzymasz temat tylko napisz oś kontrowersyjnego:) Na razie pa pa

Ale stopkę uśmiechnieta to masz bardzo zachęcającą:) :) MOżna powiedzieć ze wręcz prowokacyjną! To oczywiście żart ale bardzo mi się podoba:) :)

bardzo chętnie popiszę, ale dopiero jutro wieczorem, bo dziś mnie czeka sex party by night z mężusiem :D zatem życzę równie miłego wieczoru jaki sama będę miała ;) :classic_cool: 🖐️

Gość Armina
I co...nikt tu nie pisze a temat taki interesujący:)

Gość Piss manka
Temat ciekawy ale wszyscy piszą o analu a nikt na temat. Ja uwielbiam siusiać po swoim partnerze i on również lubi spijać soczki z mojej cipeczki:) Jestem ciekawa ile kobiet lubi to robić i ma odwagę się do tego przyznać:) :)....faceci to chyba co drugi!

Gość Piss manka
To tylko fantazja facetów, większość z nich wcale tego nie chce. Byłam ostatnio z paroma facetami ale żaden z nich nie chciał być obsikany...woleli raczej sami sikać:(

Gość Armina
Chyba masz rację, uciekam do innego tematu bo nie ma tu facetów z jajami:(...wrócę jak coś się zacznie dziać w tym temacie :)

Gość Tadeusz 38
I co?..... tak piszecie sobie a czy jest tu jakaś pani która szuka kogoś na stałe i lubi pissing???

Gość Tadeusz 38
Adres i parę słów o sobie podam jak ktoś zapyta konkretnie:) Jestem z województwa śląskiego, mam 40 lat i jeszcze nikt na mój widok nie uciekł:):)

Gość to jest tak
jak mozna szczac po ludziach.Cos was pojebalo!!!!!!!!!!!

Gość to jest tak
i jeszcze seks na to powiedza no..to posrajcie sie od razu :-O

Gość Jestem
To jest straszne co ludzie tu wypisują, nie chcą, nie lubią ale dlaczego reagują tak newralgicznie?....czy to nauka naszego kościoła.....i dlaczego nie piszą tu Ci którzy lubią po prostu dawać:) :)

Gość ale się usmiałam
Jestem 🖐️ taka fajna dyskusja sie zapowiadała a tu cisza :O nie piszą, albowiem nie godzi się czynić tych grzesznych praktyk :D:classic_cool:

Gość sowerczyn
ale się uśmiałam ale z ciebie jednak kretynka Myslisz,ze jak ktos w dupe nie wsadza i nie szcza na siebie,to od razu zacofany i bogobojny.

Gość Jestem
Ja wiem że to TY:) Napisz coś wieczorkiem kontrowersyjnego a zaraz inni się ożywią:) :) Tak z ciekawości zapytam z jakiego województwa jesteś Ale się uśmiałam? Tutaj na forum liczy się godzina, to żeby być na wierzchu i zauważalnym! Pozdrawiam cieplutko

14:15 [zgłoś do usunięcia] sowerczyn ale się uśmiałam ale z ciebie jednak kretynka Myslisz,ze jak ktos w d**e nie wsadza i nie szcza na siebie,to od razu zacofany i bogobojny. rozgryzłeś mnie :classic_cool: tak właśnie myślę ;) nie chce mi się tłumaczyć tego co napisałam, bo i tak nie załapiesz, skoro w ogóle nie zrozumiałeś moich postów :) a to jaki uprawiam seks to jest moja sprawa i mojego faceta, więc nie podniecaj się tym tak, bo Ci sperma strzeli do mózgu :classic_cool: Jestem :) chętnie bym coś napisała tylko mam mega kaca po imprezie :O muszę "wyzdrowieć" :)🖐️

Gość Jestem
No to mamy blisko do siebie i poglądami w tym temacie możemy się wymienić:) Ja czasami bywam w Krakowie a Ty ciągle uśmiechnięta?...bywasz czasami gdzieś dalej:)

Gość bebbem
ale się uśmiałam--jezeli uwazasz,ze seks jaki uprawiasz to sprawa twoja i twojego partnera,to po co piszesz jaki seks uprawiasz :-) Sama sobie przeczysz :-)

Gość jestem dziewica i uważam
że wasze dyskusje na tym topiku (chociaz przeczytałam tylko 2 strony....) sa żenujące:O Jesteście naprawdę tak głupi czy tylko udajecie?:O

Gość Jestem
Jeśli jesteś dziewica to w ogóle nie możesz się obiektywnie wypowiadać na temat seksu ponieważ nie wiele o nim wiesz! :( Spróbuj najpierw, przeżyj coś a potem oceniaj:)

nie oceniam SEKSU tylko waszą dyskusję, na podstawie której wnioskuję, ze jesteście ograniczeni, a wasze życie - również to seksualne- musi być naprawdę nieciekawe. Dlatego w czwartkową noc siedzicie na forum wylewając jad stukając w klawiaturę zamiast uprawiać seks czy srać do wazonu, czy robić inne czynności, które mają ludziom dawać radość.

Poooomooocy Ale się uśmiałam:) Napiz coś bo nie mogę tego czytać co tu wypisują:)

Jak na dziewicę to masz dość perwersyjne podejście do tematu:) Nie wiedziałem że sranie do wazonu sprawia przyjemność, to dla mnie nowość!

No popatrz, bo pewnie jesteś bogobojną dupadają (czy dupodajem - chgw), ograniczoną. Może zapytaj swojego partnera/partnerki czy to go nie kręci, skąd wiesz? Swoją drogą nie do wiary, ze możesz się wypowiadać na temat seksu nie wiedząc jak należy prawidłowo srać do wazonu. Ludzie teraz wstydu nie mają:O idź, weź lepiej zgaś światło i nie zużywaj tlenu🖐️

bebbem ale się uśmiałam--jezeli uwazasz,ze seks jaki uprawiasz to sprawa twoja i twojego partnera,to po co piszesz jaki seks uprawiasz Sama sobie przeczysz Ty chyba też masz problemy ze zrozumieniem tego, co piszę;) to jest nasza sprawa w tym sensie, że nikt mnie nie będzie pouczać w tej sferze, krytykować i narzucać mi formy, w jakiej mam seks uprawiać, a to, że o tym piszę, to jest moja wola i Tobie nic do tego :P jestem dziewica i uważam Ty to mi trochę przypominasz te małolaty, które tu na forum zakładają topiki w stylu "czy jak wezmę z połykiem,to on będzie ze mną na zawsze" :D albo uważają, że jak zaliczyły robótki ręczne, oral czy anal, a tradycyjnego stosunku nie, to dalej są dziewicami, bo przecież błonę mają ;):classic_cool: a tak w ogóle, to dlaczego w czwartkową noc siedzisz na forum wylewając jad stukając w klawiaturę zamiast uprawiać seks czy srać do wazonu, czy robić inne czynności, które mają ludziom dawać radość :D🖐️ Jestem 🖐️ rzadko uderzam na Kraków, częściej Tarnów, Nowy Sącz czy Rzeszów, a w Krakowie to raczej okupuję Balice :) moze wieczorem mi się uda wejść tu na chwilę 🖐️