Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem

Piss w stałym związku!!!

Polecane posty

Gość foxy_coxy
A ja marze, zeby mój luby pozwalil mi popiescic jego odbyt jezyczkiem i zeby nasiusial na mnie pod prysznicem, ale on nie chce. Jedyne na co mi pozwala to lodzilk. Chociaz chcialabym, zeby mnie czasem wypieprzyl w buzie porzadnie, a on woli lezec i tylko czerpac przyjemnosc, nie lubi sie ruszac za bardzo.

mój mi tak zrobił:D było super :D:D:D musisz mu powiedzieć wprost czego oczekujesz,bo on jak każdy facet raczej się nie domyśli ;) powodzenia :)

Gość jestem
Witaj Ale się uśmiałam:) Chyba dopiero wieczorkiem się ożywi coś tutaj. A może my się spotkamy? :) Co Ty na to?...miałaś coś napisać:(

Gość jestem
Oj przepraszam, przecież Ty masz męża:)

Gość kobiiieeetttkkkaaa
a co to jest piss??????????? nie słyszalam o czyms takiem moze ktos wytlumaczyc?

Gość ale się usmiałam
Witaj Jestem :) Cóż za kusząca propozycja ;) ale jak sam zauważyłeś mam moje Love i GPS na palcu :D ale popisać na forum zawsze możemy :) nic wczesniej nie pisałam, bo przyjechała do mnie kumpela ze studiów i ostro balowałam, dziś mój pierwszy dzień bez % :D kobiiieeetttkkkaaa Urofilia – parafilia, w której kontakt z moczem partnera jest źródłem podniecenia seksualnego. Fetyszem może być oddawanie moczu na partnera, wąchanie go, dotykanie, oblewanie się nim, wydalenie do narządów płciowych czy odbytnicy. Najczęściej połączona z dominacją jednego partnera nad drugim. Urofilia ma rysy masochistyczne. Potocznym określeniem na urofilię jest pissing (albo piss) – z języka angielskiego (piss - sikać). wystarczy poczytać w necie 🖐️

Gość jestem
Polega na siusianiu na siebie, często kobieta robi to na mężczyznę ale czasami też odwrotnie.

Gość kobiiieeetttkkkaaa
dzieki -nie chcialo mi sie szukac:)- i naprawde kogos to podnieca bo mnie to troche obrzydza

Gość jestem
Oj przepraszam ale się usmiałam:) ja nie jestem masochistą, nie jest to dla mnie fetysz bo nie muszę tego zawsze robić i nie jestem od tego uzależniony:) Co do uległości to kwestia gry intymnej, dominem też nie jestem. Po prostu robimy to co sprawia nam przyjemność i tyle:)

Gość kobiiieeetttkkkaaa
chyba nie....ale lubie nowosci ale chyba nie takie, chcialabym cos urozmaicic ale nia mam pomyslu a za 2 tyg on zjeżdza do kraju i stanelam narazie na zakupie bialej bielizny z ponczochami

Gość kobiiieeetttkkkaaa
strip. ok a gadzety? jakie

wejdź sobie nawet na allegro i tam mozesz poszukać co Ci odpowiada, ja najczęściej tam kupuję, bo jestem leniwa i nie chce mi się wychodzić z domu jak nie muszę ;)

Hello :D a co to się podziało? już temat padł?? Jestem, gdzie Ty właściwie jesteś? normalnie trzeba Cię łapać na innych tematach,żeby pogadać ;)

Gość Jestem
Jestem jestem ale się uśmiałam:) Zaglądam tu co jakiś czas ale mało kto pisze a ja nie mam czasu bo pisze Cv i listy motywacyjne. Włączę się chętnie jak się uporam z tym a póki co to prośb do Ciebie abyś to towarzystwo trochę tu rozkręciła:):) Pozdrawiam cieplutko i na razie....jeszcze tu zaglądnę dzisiaj.

Gość Jestm
Dziękuję Ale się uśmiałam:) Odpisałem Ci z mojego adresu, nie wiem czy dotarło? Podaj jakiś adres to też czasami coś wesołego wyślę:) To jest straszne co ludzie tu wypisują!

Gość Jestm
Ale się uśmiałam:) Widzę że nie dotarło, napisz następnym razem z adresu e-mail a nie z forum bo tutaj nie chce na wszystko odpisywać...poniżej skrócony tekst tego co napisałem:) Dziękuję Ale się uśmiałam:) To oczywista bzdura ale jest tu ich mnóstwo! Np. Ktoś się pyta czy mogą mu zaszkodzić małe grutki kału na penisie po analu:) albo czy można zajść w ciąże po oralu, albo pissie...to ktoś inny napisał:), co włożyć pannie w muszelkę podczas analu....lub.....można tego mnożyć wiele:). Mam wrażenie że piszą to same niedorozwinięte małolaty albo dorośli "idioci" którzy nie wiedzą w ogóle co to seks:):)....jak można być takim dyletantem i mieć taki brak wiedzy na podstawowe sprawy? Podaj jakiś adres a też coś wyślę wesołego. A tak nawiasem mówiąc to jak masz na imię? Pozdrawiam ciepło Tadeusz

Gość anilsiaaaa
Jestm--a mnie sie wydaje,ze chyba co niektorzy praktykujacy anal,piss i inne takie(oprocz oralu oczywiscie)myśla,ze pozjadali wszystkie rozumy i sa boskie/scy w łozku. Zauważncie,ze nie trzeba piss-u,analu praktykowac aby byc naparwdę usatysfakcjonowanym z seksu . NIktórym z Was wydaje sie,ze jak ktos nie praktykuje ww seksualnych zabaw od razu musi bawic sie przy zgaszonym świetle i miec nude w łozku.

Gość Jestem
Wcale tak nie uważam Anilisiu:) Tylko czemu niektórzy tu tak krytykują inne zachowania które spełniają partnerom przyjemność? Sam na co dzień jak jestem z kimś...w chwili obecnie sam....kocham się bez takich praktyk i wcale mi to nie przeszkadza:) Anal tylko czasami jak partnerka sobie tego życzy a piss bardzo okazjonalnie, w sumie to dwa razy!

anilsiaaaa ja wcale tak nie uważam, moje wypowiedzi,o których tutaj wspominasz miały charakter szyderczy :)przecież to nie ma znaczenia jaki rodzaj seksu praktykujesz, chodzi tylko o to, żeby Tobie było dobrze i partnerowi, przynajmniej ja to tak pojmuję :D i wcale nie uważam się za mega zajebistą laskę w łóżku, tylko dlatego, że robię takie rzeczy... :) a pissing to tylko z moim mężulkiem miałam i wcale nie żałuję ;) Jestem :D miło Cie znowu czytać :D jam jest Anka Chuliganka ;) mój mail: banana2005@o2.pl, fajnie się z Tobą pisze :) Buziaki dobranocne, do poniedziałku mnie nie ma, miłego weekendu :D 🖐️

Gość Jestem
Wszyscy tu piszą o swoich fantazjach ale nikt nie chce nawiązać kontaktu, zapytać jak wyglądamy, jacy jesteśmy i gdzie mieszkamy! Czy to tylko sztuka dla sztuki albo piszą tu sami mężczyźni i ci co tylko podniecają się samym tematem? Czemu żadna kobieta tutaj nie chce się spotkać i niezobowiązującą kawkę wypić i porozmawiać:) Czasami faceci podają swój adres a panie jak podają to nie odpisują....może to też faceci! Każdy "wolny" piszący tu facet szuka realnie partnerki do spełnienia jej i swoich marzeń, niektórzy jak mniemam na chwilę a niektórzy na dłużej lub całe życie....:):)!!! My, płeć przeciwna też szukamy też często oprócz wspaniałego seksu partnerki, miłości i jakiegoś uczucia:)...bo inaczej nie byłoby dzieci, rodzin ani tego wszystkiego co jednak nas łączy:) Czy ktoś tu zaprzeczy, a może zgodzi się ze mną? Mój adres: hejn@poczta.onet.pl...gdyby ktoś chciał się wypowiedzieć bardziej prywatnie:)

Gość Jestem
I co?...nikt nie odpisze, czy to wszystko działa na zasadzie chciałabym ale się boję?....więcej odwagi bo nikt do niczego tu, ani w realu nie będzie zmuszał:) Miła i ciekawa rozmowa jeszcze nikomu nie zaszkodziła:) :)

Gość Mokra1990
Za.praszam fanów pissingu na blog: mokre-majteczki na blogspocie. Nie dajcie sobie wmawiać, że pissing jest czymś złym, każdy ma prawo do fantazji w związku i nie tylko ;) Pissing to nie zdrada, nie pedofilia, nie gwałt, więc dziwi mnie czasami negatywny stosunek ludzi do tego typu aktywności xD

Gość rebiger
Wiesz, nie zbyt komfortowe jest sikanie na stojącej pale...

Gość gość
a ja w sumie chciałbym, żeby żonka zrobiła mi Piss ale wprost do gardełka, żeby mi się przelewało z ust!!! uwielbiam lizać jej kakaowe oczko i wsuwać języczek, więc czemu nie piss? i jak pomyslę to nawet z chęcią na nią bym puścił trochę moczu! może nie do ust, ale tak ją zeszmacić lejąc na nią!