Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem

Piss w stałym związku!!!

Polecane posty

Gość kdbcdbc
ale się uśmiałam ale ty głupia :-) dziewica moze miec szeroka pochwe,bo moze miec taka budowe i miesnie niezbyt w dobrej formie. Troche nauki kobieto by Ci sie przydało.I jestm waska tak samo jak przed porodem.Jak na arzie :-) a co przyniesie wiek,tego nei wiem,miesnie zwiatczeja,to moge nawet popuszczac mocz.

Gość kdbcdbc
ale się uśmiałam ja sie nei chwale,ja po prostu piszę. a ty jestes niedouczona analna i obszczana kobieta.

tylko Ty twierdzisz ze jestes waska;) badania mowia co innego, sorry, ale nigdy w zyciu nie spotkalam "wąskiej dziewicy" :) to tak samo jakbys napisala ze cnote mozna stracic przez pocałunek :D

Gość nie podam czarnego nicka 32
kdbcdbc pani już podziękujemy :P niestety udzielasz sie nie na temat więc zamilcz :D P.S nie wiesz co tracisz kobieto :P

Gość ale brata to masz paskudnego
tak, tak, kdbc, lekarz zabronil sie z toba sprzeczac, podobno ma to zgubny wplyw na uklad nerwowy chorujacy od kily, 🖐️

Gość Jestem dobry Katowice
Każda z Pań , dziewczyn zawsze mówiła że chce spróbować ale niesądze że robiły to pierwszy raz bo zwykle bardzo im się podobało i zwykle chciały powtórzyć:) :)....nie mówię że ciągle tylko tego chciały:) Ona jest chyba z innej bajki

co Ty masz z tym pisaniem do mnie ze jestem analna i niedouczona?? tylko takich słów sie nauczylas czy co?? dla mnie to Ty sie zachowujesz jak podstarzala kurewka, ja przynjmniej seks uprawiam z mezem, a nie pruje sie z kim popadnie :P

Gość kdbcdbc
ale się uśmiałam no to napsiz mi dlaczego twoim zdaniem mam miec szeroka pochwe gdy moje miesnie sa w dobrej formie,porod odbyłam 20 lat temu,byłam rozcieta i zszyta w sposob prawidłowy. Napisz dlaczego mam szeroką?

Gość kdbcdbc
ale się uśmiałam :-) wole peiprzytc sie z tymi ktorzy wpadna mi w oko niz byc oszczana i analna kobieta z jednym facetem

Najlepiej KDBC jak kupisz sobie książkę Wisłoockiej albo Starowicza...oni o tym pisali już 30 lat temu

Gość kdbcdbc
ale się uśmiałam aczytasz co pisałm ,mam zdrowe meisnie i zostałam zszyta,wiec pochwa porwociła do stanu przed porodem,wiadomo,ze nie mam je takiej jak byłam cnotliwa,ale mam taka samą jak maiąłm lat 20.Mam stałęgo ginekologa od 27 lat,odbierał nawet moje dziecko i zna moja budowe,wiec Ty chcesz byc madrzejasz od niego.;-)

a ja wole z jednym facetem kochac sie cale zycie i spelniac wszystkie fantazje, niz byc spermoworem dla tych ktorzy chca zaruchac :) tym sie wlasnie roznimy, jak bylam mlodsza to myslalm podobnie do Ciebie, na szczescie zmadrzalam, Ty niestety nie :D

Gość kdbcdbc
ale się uśmiałam spermowworem bym była gdybym była dziwka lub robiła to nie chcac . Wspołczuje Ci pedalskeigo układu i oszczanego do tego ;-)

Gość ale brata to masz paskudnego
nie watpimy ze zna twoja budowe, pewnie tez cie posuwal :D

Napisałem to już wcześniej że cała prawda wyszła na jaw...co chwilę nowy kutasek w cipci KDBC...nic dodać nic ująć i ona ma jeszcze męża a wracając do analu to powtórzę.... Akurat co do odbytu to nie masz racji kdcb bo tam i tak codziennie wychodzi kupa która nie raz jest grubsza od siusiaka i nikomu z tego powodu gówienka same nie wylatują!!!

Gość kdbcdbc
ale się uśmiałam akurat moj lekarz to wziety lekarz ,znany na poł Polski,wiec na pewno tak szybko nie zrezygnuje z niego,chyba,ze kasy mi zabraknie.

Nie ...ale się uśmiałam....do wyciągają i do buzi...co też dla wielu jest przyjemne

Gość kdbcdbc
Jestem dobry Katowice to była moja aluzja do mojej niby szerokiej cipki :-)