Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

co znaczy MELT DOWN ?! qrwa mać no...

Polecane posty

bo sprwadzam w słowniku a tam: - topnienie; załamanie się; upadek; rozpad; zawalenie się bo mi tak kolo na facebooku napisał. you look so beautiful.. like i will melt down "wyglądasz tak pięknie...chyba się załamie" :o znaczy że to kpina perfidna i wyglądam ohydnie!!!! żeby to chociaż jakiś gonzo mi napisał a to jakiś gruby pekinczyk :( nie no nie pekinczyk ale jakiś kolo o niezidentyfikowanym pochodzeniu :( no arab to nie . fote bym wrzuciła ale nie wypada. żal mię ściska :( lubię grubasów, ale już mam chłopaka :( poza tym nie lubię obcokrajowców. z jakiego może być kraju jak wszyscy jego znajomi mają czarne włosy i tłuste żółto brązowe twarze ale oczy tak nie bardzo skośne i znają angielski ??

Zwariowałaś! To właśnie znaczy roztopić się... Raczej miał na myśli, że z Ciebie taka gorąca laska, że się roztapia po prostu, tak jak się mówi, że roztapia się serce na przykład z miłości.

Gość ja też lubię grubasów
a mój chłopak jest chudy :/

Gość biurwa
jeteś tak śliczna, że zaraz sie rozpłynę:)

Gość FAJNA ŁADNA ZADBANA
to aluzja do czekolady kałała wiadomo o co chodzi.

oki :D dziekuje Wam :* odpisałam mu , że w takim razie thanks :) a on że jestem miła i wogole mam "angelic face" ?! no a w ogóle powiedziałam mojej kumpeli a ona nie widzi w tym nic podejrzanego że piszę z grubaskiem. jeszcze sie zdziwi. nawet mój chłopak nie jest zazdrosny :(